Lokaluthyrning och mötestjänster

Body

Det är möjligt att organisera olika mötes- och företagsevenemang i Utställningscentret WeeGee. Möten och små evenemang kan ordnas i den ljusa Wirkkala-lokalen eller i det fönsterlösa Kabinetti. Också de övriga allmänna lokalerna, till exempel entréhallen och café-restaurangen, kan reserveras också när huset inte är öppet. Hyrda tillfällen kan enligt överenskommelse sammankopplas med guidade turer på museernas utställningar. För café- och restaurangtjänsterna står Lumière WeeGee.

Be om en offert av försäljningen på WeeGee!
09 816 31818
weegee@espoo.fi

Se bilder på olika mötesrum på den här länken.

Lokalen Wirkkala

Uthyrning för en hel dag: 

Mån 9–16, tis 9–17, ons-fre 9–19, lör–sön 11–17  |  500 euro inkl. moms

Tekniska detaljer:

Max. 18 personer U-form
Max. 30  personer Klassform
Max. 50 personer Föreläsningsform
Max. 50 personer Diplomatform
Max. 50 personer Cocktailevenemang

I priset ingår hyra, videokanon, filmduk, blädderblock, bärbar dator (PC) och WLAN-förbindelse. Dessutom tillkommer personalkostnader och kostnader för eventuella tekniska specialönskemål och möbler.

Lumière-kabinett

Uthyrning för en hel dag:

Mån 9–16, tis 9–17, ons-fre 9–19, lör–sön 11–17  |  300 euro inkl. moms

Tekniska detaljer:

Max. 20 personer U-form
Max. 40  personer Klassform
Max. 50 personer Föreläsningsform
Max. 20 personer Diplomatform

I priset ingår hyra, videokanon, filmduk, blädderblock, bärbar dator (PC) och WLAN-förbindelse. Till kostnaderna läggs till personalkostnader, eventuella tekniska specialönskemål och möbler.

Entréhall

Beroende på evenemanget kan entréhallen inrymma upp till 600 personer. Vi hyr entréhallen bara utanför utställningscentrets öppettider. Vi skräddarsyr ett avtal om lobbyn samt andra lokaler tillsammans med kunden. Kontakta WeeGee till salu!

Café-restaurang

Lumière WeeGee har drygt 100 platser för allmänheten. Vi hyr ut restaurangen bara utanför restaurangens öppettider, till exempel en frukosthändelse kan arrangeras i vår restaurang på vardagar mellan 8.00 och 9.30. Vi skräddarsyr ett avtal om restaurangen samt andra lokaler tillsammans med kunden. Kontakta WeeGee till salu!

Studio Ilmiö

Utställningscentret WeeGee har ett hembo för förskolor, grundskolor samt gymnasier och yrkesläroanstalter på andra stadiet i Esbo. Hemboet kan användas gratis för fenomenbaserade, mångvetenskapliga lärområden. Kontakta WeeGees försäljning för ytterligare information!