WEEGEES SOMMARLÄGER

Body

På sommaren ordnar vi på WeeGee dagläger som pågår en vecka för barn i åldern 7–10 år. För att få delta ska barnet ha gått sitt första skolår.

Under veckan bjuder vi på mångsidigt program och trevliga överraskningar i alla museer på WeeGee. Lägrens innehåll grundar på WeeGees olika utställningar som vi bekantar oss med ur olika synvinklar genom upplevelser och aktiviteter. Viktigast är vi-andan och att barnen kan glädjas åt sina framgångar.

TIDTABELL OCH ANMÄLAN

Lägren hålls i juni 2020 under veckorna 23–26 vardagar kl. 9–16. Priset för en lägervecka är 200 euro, med undantag av vecka 25 som är bara fyra dagar lång och kostar 175 euro. Priset inkluderar moms 24 procent. I priset ingår ledd verksamhet, material samt lunch och mellanmål.

Vecka 23 och 24 ordnar vi två läger samtidigt med samma innehåll. Du kan anmäla dig antingen till grupp 1 eller grupp 2. Kom gärna överens med kompisarna i förväg till vilket läger ni anmäler er, om ni vill gå på samma läger. Vi kan inte flytta din reservation från en grupp till en annan.

 

Avbokningsvillkor:

Lägeranmälan är bindande. Lägeravgiften återbetalas endast vid sjukdomsfall.
Lägerplatsen kan avbokas mot läkarintyg och då återbetalas också lägeravgiften.

När du skickar din anmälan godkänner du samtidigt avbokningsvillkoren.

Lägren fylls i anmälningsordning. Det ryms 20 barn på varje läger. Anmälningstiden till sommarens läger börjar i februari 2020. 

Ytterligare uppgifter: weegee.kesaleirit@espoo.fi

 

Ledarna och assistenterna på sommarlägren talar också svenska och engelska och därmed passar lägret också bra för barn med annat modersmål än finska.

 

Kesäleiri