WEEGEES SOMMARLÄGER

Body

På sommaren ordnar vi på WeeGee dagläger som pågår en vecka för barn i åldern 7–10 år. För att få delta ska barnet ha gått sitt första skolår.

Under veckan bjuder vi på mångsidigt program och trevliga överraskningar i alla museer på WeeGee. Lägrens innehåll grundar på WeeGees olika utställningar som vi bekantar oss med ur olika synvinklar genom upplevelser och aktiviteter. Viktigast är vi-andan och att barnen kan glädjas åt sina framgångar.

SMAKBITAR UR PROGRAMMET

På EMMA-dagen studerar vi konstverk som kittlar fantasin. I konstverkstaden finner vi vårt eget sätt att uttrycka oss genom skulpturer, ordkonst och grupparbeten. 
 
På stadsmuseets dag ger vi oss ut på maritima äventyr. Vi studerar havets olika sidor och pysslar kring havstemat.

 

På leksaksmuseets dag studerar vi trafiken på land, till sjöss och i luften. Under dagen presenteras specialutställningen Fordonslek och i verkstaden piffar vi upp klassiska neppisbilar och tävlar på en bilbana i en ränna.
 
På urmuseet talar vi om tiden; det förflutna, nuet och framtiden. Under dagen gör vi egna tidskapslar dit vi kan lägga minnen från lägret och från hela sommaren. Fundera på vad du vill minnas av lägerdagen om fem eller tio år och fyll din tidskapsel! 

TIDTABELL OCH ANMÄLAN

Lägren hålls i juni 2019 under veckorna 23–26 vardagar kl. 9–16. Priset för en lägervecka är 200 euro, med undantag av vecka 25 som är bara fyra dagar lång och kostar 175 euro. Priset inkluderar moms 24 procent. I priset ingår ledd verksamhet, material samt lunch och mellanmål.

Vecka 23 och 24 ordnar vi två läger samtidigt med samma innehåll. Du kan anmäla dig antingen till grupp 1 eller grupp 2. Kom gärna överens med kompisarna i förväg till vilket läger ni anmäler er, om ni vill gå på samma läger. Vi kan inte flytta din reservation från en grupp till en annan.

 

Avbokningsvillkor:

Lägeranmälan är bindande. Lägeravgiften återbetalas endast vid sjukdomsfall.
Lägerplatsen kan avbokas mot läkarintyg och då återbetalas också lägeravgiften.

När du skickar din anmälan godkänner du samtidigt avbokningsvillkoren.

Lägren fylls i anmälningsordning. Det ryms 20 barn på varje läger. Anmälningstiden till sommarens läger börjar i februari 2019. 

Ytterligare uppgifter: weegee.kesaleirit@espoo.fi

 

Ledarna och assistenterna på sommarlägren talar också svenska och engelska och därmed passar lägret också bra för barn med annat modersmål än finska.

Anmäl dig här.

 

Kesäleiri