KAMUs tjänster

Body

Evenemang varje vecka

Guidningar, verkstäder, föreläsningar och mycket mer. Kolla in KAMUs evenemang på  på evenemangssidorna.

Boka en guidning åt din grupp!

En guidad rundvandring är ett ypperligt programnummer och ett sätt att tillbringa tiden på med dina vänner. Eller varför inte till att träffa kollegerna på jobbet eller till att ordna en födelsedagsfest. Bekanta dig med guidningsutbudet här. 

Guidningar för daghems- och skolgrupper hittar du på sidorna för skolor och daghem. 

Tjänster för barnfamiljer

Museibesökare i alla åldrar är välkomna till KAMU, och vi satsar alltid lite extra på att barnfamiljer skall trivas i våra utställningar. Lär mer om våra tjänster för barnfamljer.   

Seniorverksamhet

Kamu bjuder historieintresserade seniorer på ett gediget program och samvaro med likasinnade. Läs mer om KAMUS seniorverksamhet.

Café och museishop

På Cafe WeeGee kan du i samband med museibesöket dricka en kopp kaffe eller äta lunch. Den gemensamma museibutiken i Utställningscentret WeeGee är EMMA shop. Läs mer om cafét och shoppen.

Möteslokaler

KAMU är beläget i WeeGee-huset, som är känt för sin betongarkitektur. Utställningscentret WeeGee erbjuder en historisk och inspirerande miljö för olika sammanträden. I samband med att man bokar lokalen kan man även boka en guidning eller t.ex. lunch från restaurangen Cafe WeeGee. Läs mer om våra möteslokaler.