lör 04.09.2021 15.00 - 15.45

Lasten lauantai: Siina & Taikaradio: Laulubussi matkustaa

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A

Lasten lauantai 4.9.2021 klo 15

Laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän. Siina & Taikaradio kutsuu koko perheen bussiretkelle, jossa kaikki on mahdollista ja kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin!

Penkin alta voi löytyä salamatkustajia tai bussi voi viedä matkustajansa vaikka Vaarin saareen. Voit myös joutua keskelle sammakoiden lystikästä hyppelyä tai vauhdikasta autoretkeä. Taikaradio-orkesterin akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijansa päivää niin perinteisten tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin! Tervetuloa kaikki mukaan yhteiseen ja iloiseen musiikkiseikkailuun!!!

Lastenmusiikkiorkesteri Siina & Taikaradio on konsertoinut jo yli 14 vuotta ympäri Suomea. Siina on koulutukseltaan varhaisiän musiikinopettaja ja hän on tuttu musiikkitoimittaja myös Pikku Kakkosesta sekä suosittu tubettaja YouTuben Siinan TaikaStudio -kanavalta. Siina & Taikaradio -Orkesteri sai Vuoden Lastenmusiikkiyhtye 2020 -palkinnon. Sellosalin konsertti kuuluu Siina & Taikaradio -Orkesterin uusimman "Laulubussi"-albumin levyjulkkarikonserttikiertueeseen.

​Kesto 45 min
Suositellaan yli 3-vuotiaille

Liput 12 € + toimitusmaksut (alk. 1 €), perhelippu (sis. 4 hlö) 40 € + toimitusmaksut, lippu.fi.

Längd
45 min