ons 22.09.2021 19.00 - 21.00

Happoradio: Majakka-konserttisalikiertue (PERUTTU)

Espoon kulttuurikeskus - Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

HUOM! Alunperin syksylle 2021 suunniteltu konserttisalikiertue on peruttu ja kiertueen uudet päivämäärät sijoittuvat alkuvuoteen 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusille konserttipäiville.

Espoon kulttuurikeskuksen 22.9.2021 konsertin uusi päivämäärä on 12.1.2022.
Jo ostetut liput käyvät uuteen konserttipäivään sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi, voi lippurahojen palautusta hakea 1.10.2021 mennessä Lippupisteestä osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus


Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:
Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

--------------------------------------------

Suomirock-suuruus Happoradio juhlistaa 20-vuotista uraansa sekä syksyllä julkaistavaa Majakka-albumiaan konserttisalikiertueen muodossa! Kiertue alkaa 22. syyskuuta Espoon kulttuurikeskuksesta.

- Kahdenkymmenen vuoden ja reilun tuhannen keikan kokemuksella uskallan väittää että yhtyeemme on parhaimmillaan konserttisaleissa. Nautimme ympäristöstä, jossa sanat ja sävelet pääsevät kuulijoiden korviin ja sydämiin ilman että ne joutuvat taistelemaan huomiosta särkyvien lasien ja naapurista kaikuvan karaoken kanssa. Kasaamme ohjelmiston huomioiden sekä 20-vuotisen uramme että syyskuun alussa ilmestyvän Majakka—albumimme, ja mukana on aiempien salikiertueidemme tapaan legendaarinen jousikvartetti Triosis+, Aki Tykki kertoo.
 
Happoradion suosio on vuodesta toiseen kasvanut tasaisesti. Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara ja Tehdään jotain kaunista. Laulaja Aki Tykki hurmasi katsojat Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018. Happoradio juhlii 20-vuotista taivalta myös uudella albumilla, jolta on julkaistu kultarajan ylittänyt Tehdään jotain kaunista sekä lisäksi Silta, Super Mario ja Jos et olis siinä.


Kesto 2 h, sis. väliajan
Liput alkaen 37,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Evenemangsplats
Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali
Arrangör
Espoon kulttuurikeskus
Pris
Liput alkaen 37,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi