ons 21.10.2020 19.00 - 20.45

Antti Railio & JP Leppäluoto: Ensi-ilta!

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A

 

Ke 21.10. klo 19

Huomioittehan, että Sellosalin katsomokapasiteettia on rajattu. Tapahtuma järjestetään normaalia pienemmällä asiakasmäärällä ja numeroimattomilla paikoilla turvavälein. Salihenkilökunta opastaa yleisöä paikan päällä.

*

Ensimmäistä kertaa yhdessä konsertoivat tenori Antti Railio ja baritoni JP Leppäluoto nähdään syys- ja lokakuussa konserttisaleissa kautta maan. Suomen eturivin mieslaulajat tulkitsevat tunnettuja rock- ja pop- kappaleita niin soolona kuin yhdessäkin. Lisäksi heiltä kuullaan omaa soolotuotantomateriaalia.

Luvassa on lainabiisejä yhtyeiltä ja artisteilta, jotka ovat vaikuttaneet näiden musiikillisten veljesten uraan ja soundiin - lapsuudesta tähän päivään. Antin omasta tuotannosta konserteissa kuullaan mm. ”Halla ja etelätuuli”, ”Samaan marmoriin” ja ”Sun jälkeen routaa”. JP:n tuotannosta livenä ovat kuultavissa singlet ”Kuoppa” ja ”Shalalaa” sekä poimintoja tuoreelta soololevyltä. Aiemman yhtyeensä Charonin jättihitti ”Little Angel” taipuu nyt konserttisaliversioksi.

Voimakasääniset tulkitsijat ovat tehneet raskaan rockin ja iskelmän saralla uraa sekä soolona, eri yhtyeissä että Raskasta Joulua -kokoonpanossa. Vaikuttavat äänet ja tulkinnat niin yksin kuin yhdessäkin tarjoavat elämyksellisen illan ja ainutlaatuisen kokemuksen syksyn pimeneviin iltoihin!

Kesto 2 h 15 min, sis. väliajan

Liput 40 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Evenemangsplats
Sellosali