tor 02.04.2020 16.00 - 18.00

Live stream: Elämäni laulut -klubi: Lasse Piirainen | Mikko Kuustonen

Espoon kulttuurikeskus - Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

HUOM! Yleisötapahtuma on peruttu koronavirustilanteen vuoksi.

Lippupisteen ohjeistus ennakkoon ostettujen lippujen palauttamiseksi:
https://web.lippu.fi/palautus/

Tällä kertaa Elämäni laulut -klubi toteutetaan poikkeuksellisesti livelähetyksenä yhteistyössä Iltalehden kanssa torstaina 2.4. klo 19. Lähetys on nähtävissä osoitteessa www.iltalehti.fi/iltv.

Elämäni laulut -Illat ovat yksinoikeudella Espoon kulttuurikeskuksen tunnelmalliseen Louhisaliin toteutettu konsepti, joka toteutetaan jokaisen artistivieraan kanssa vain kerran. Tämä tekee livekokemuksesta ainutlaatuisen ja tuo artistin lähelle kuulijoitaan, enemmän kuin musiikkinsa kautta.

Klubi on oiva esimerkki livekokemuksen tärkeydestä, ainutlaatuisuudesta ja muistijäljistä, joita läsnäolo jättää. Maailmantilanteen ollessa poikkeuksellinen, tuomme tämän sisällön poikkeuksellisesti olohuoneisiin, muistuttamaan, mitä kaikkea meitä odottaakaan kun vihdoin pääsemme taas livekeikoille.

Elämäni laulut -klubit jatkuvat kulttuurikeskuksessa syyskaudella.

Klubi-isäntänä toimii virtuoosimainen pianisti-kosketinsoittaja Lasse Piirainen, joka on tuttu mm. tv-ohjelmista (SuomiLove, Voice of Finland, Bumtsibum, Tähdet, tähdet), sekä useista eturivin artistien bändikokoonpanoista. Lasse piirainen edusti myös Suomea Euroviisuissa vuonna 2017 yhdessä Leena Tirrosen kanssa duona (Norma John) kappaleella Black Bird.

Laulaja-lauluntekijä Mikko Kuustonen avaa tarinaansa tunnettujen hittien takaa ja illassa kuullaan mm. klassikot Aurora, Enkelit lentää sun uniin, Abrakadabra sekä Kaktusviinaa. Mukaan mahtuu taatusti myös yllätyksiä.

Live-iltojen tapaan myös torstaina striimattava keikka on interaktiivinen. Lasselle ja Mikolle voi lähettää lähetyksen aikana viestejä osoitteessa www.viestiseina.fi/ekk.

Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut tuottaa konsertteja ja esityksiä livelähetyksinä korvaamaan peruuntuneita yleisötapahtumia. Tavoitteena on tarjota korkeatasoista kulttuuritarjontaa ja ainutkertaisia elämyksiä myös netin välityksellä. Kun yleisö ei pääse kulttuurin luo, viedään kulttuuri yleisön luo kotisohville.

Tervetuloa keikalle!

Tulevat ja menneet livelähetykset löydät täältä: kotona247

Evenemangsplats
Espoon kulttuurikeskus, Louhisali (Café Louhi)
Arrangör
Espoon kulttuurikeskus
Pris
Liput 22,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi