fre 17.01.2020 11.00 - 11.45

Vauvatanssikurssi alkaa

Lasten kulttuurikeskus Aurora - Järvenperäntie 1-3

Vauvatanssi -kurssi on neljän kerran kokonaisuus, joka tarjoaa pehmeän tanssimatkan vauvoille ja äideille

Soveltuu 4-12 kk ikäisille yhdessä aikuisen kanssa.

Sylissä tanssittamalla vauva saa kokemuksia erilaisten liikkeiden rytmistä, musiikista ja äidin kehosta, jolloin vauva saa luontevasti kokemuksia myös omasta kehostaan. Yhteinen liikkuminen vahvistaa vauvan kehontietoisuutta. Vauvatanssi avaa äidille ja vauvalle mahdollisuuden löytää luovempi väylä yhteiselle vuorovaikutukselle.

Tanssituntien pääpaino on ryhmän yhteisissä vauvan motorista kehittymistä ja aistien kehittymistä tukevissa tanssillisissa tuokioissa.

Tunneilla on oma osionsa luovempaan tanssilliseen liikkumiseen, liikkeillä leikittelyyn sekä ilon, vapauden ja keveyden löytämisessä omaan ja yhteiseen liikkumiseen. Oleellista kuitenkin on jaettu tanssikokemus, liikkeen ja kosketuksen kautta tapahtuva vuorovaikutus sekä vanhemmat ja vauvan välillä että vauvoilla suhteessa toisiinsa.

Vauvan ja vanhemman aisteja virittämään käytäme erilaisia välineitä, kuten huiveja, palloja tai leikkivarjon sekä monipuolista musiikkia. Vauvatanssikurssille voi tulla ilman aikaisempaa tanssikokemusta. "Lennätä, liidätä, minut pilviin asti kiidätä. Keinuta, tanssita, vielä hellästi voit halata."

Tervetuloa mukaan yhteisiin tanssihetkiin!

Yhteistyössä Vipeltävä Siili.

Kurssi Taidetalolla perjantaisin 17.1. -7.2. klo 11-11.45. Max 10 paria/kurssi.

Kuva: Vipeltävä Siili.

~~

Tilaisuus on Lasten kulttuurikeskus Auroran Taidetalo-rakennuksessa, joka on korttelin pihaan astuessa kauimpana sisääntuloporteista.

Lasten kulttuurikeskus Auroran piha on autoton. Parkkipaikkamme sijaitsee tien toisella puolella osoitteessa Träskändanristi 4.

~~
#aurorankortteli
#lastenkulttuurikeskus

Evenemangsplats
Lasten kulttuurikeskus Aurora, Taidetalo
Pris
Kurssimaksu 30 € / 4 krt
Åldersrekommendation
4-8 kk
Längd
45 min