fre 17.01.2020 19.00 - 22.30

Louhiklubi: Pimeys + Intiaanikesä

Espoon kulttuurikeskus - Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo


Tammikuun puolessa välissä Louhiklubille saapuu moderni suomirock-yhtye Pimeys. Lämppärinä Intiaanikesä. 

Pimeys on noussut 2010-luvun aikana yhdeksi arvostetuimmista suomalaisista yhtyeistä. Heti kokoonpanon esikoisalbumi, ”Muut on jo menneet”, toi bändille Emma-ehdokkuuden. Viimeistään debyyttiä seuranneet pitkäsoitot ”Aika tihentyy” ja ”Silkkitie” sementoivat Pimeyden vahvan aseman kotimaisella musiikkikentällä.
Syksyllä 2019 ilmestyi yhtyeen uusi, toistaiseksi uran paras levy "Delta". Teos on niittänyt ylistäviä arvioita Soundia myöten ja valittiin viikon levyksi mm. Radio Helsingin aalloilla. YleX puolestaan otti viimeisen singlen tehosoittoonsa. Suomen viralliselle albumilistallekin singahtanut "Delta" sijoittui julkaisuviikollaan fyysisten levyjen listalla peräti kuudenneksi.

****
Intiaanikesä on pop-yhtye, joka julkaisi pian platinaa striimanneen debyyttisinkkunsa vuonna 2017 Universal Musicin kautta. Yhtyeen musiikki on syntyisin laulaja Johannes K:n ja kitaristi/tuottaja Tapio H:n tajunnanvirrasta. Bändin musiikki on soinut ahkerasti valtakunnallisilla radiokanavilla alusta lähtien.

Livenä yhtye on energisen maalaava ja samaan aikaan haikean tanssittava.

”Meillä on ollut yhtyeen ensimmäisistä hetkistä lähtien sellainen tunne, että olemme jonkin suuren äärellä. Haluamme musiikillamme viestiä toivoa toivottomuuteen ja pysäyttää kuulijamme hetkeksi kokemaan rauhaa kaiken kiireen keskelle.” – Johannes K.

Alkuvuonna julkaistavan debyyttialbumin ensimmäisen single ”Satakieli” julkaistiin marraskuun alussa ja se lisättiin heti mm. #Vainsuomihitit -soittolistalle.

Kesto n. 2 h 30 min (väliaika)
Ovet avataan klo 18.30
Louhiklubi: Esteetön sisäänkäynti Louhisaliin, salissa ravintolapalvelut.
Tapahtuma kuuluu Kaikukortin piiriin.
 

Evenemangsplats
Espoon kulttuurikeskus, Louhisali
Arrangör
Espoon kulttuurikeskus
Pris
Liput 22,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi