sön 28.04.2019 14.00 - 16.45

Karakemut

Karatalo - Kotkatie 4

Klo 14.00-16.00 Eläinten aakkoset! -käsinukkepaja
Tule tekemään oma maatilan eläin-käsinukke. Minkä aakkosen sinun eläimesi tahtoo oppia?
Pajan ohjaa MAKETTI - räätälöityjä muotoilu- ja taidekasvatus-sisältöjä- Arja Rantala ja Laura Pokela.
Vapaa pääsy. 

Klo 14.00-16.00 Kahvila avoinna.

Klo 16.00 Herra Heinämäki ja Laulava Latokoulu
Irja on kilo! Herra Heinämäki on löytänyt ullakolta vanhan kirjaston ja sieltä erityisen hienon kirjan. Hän haluaisi, että kaikki lukisivat sen. Niinpä hän alkaa opettaa eläimiä lukemaan. Lehmä kuitenkin oppii vain M-kirjaimen ja kaksi Ö-kirjainta. Hevonen oppii I-kirjaimen, H-kirjaimen ja muutaman A-kirjaimen. Nyt tarvitaan Lato-orkesteria apuun! Lukemaan opettelu sujuu soittaen ja laulaen.

Laulava Latokoulu on teatterimainen konsertti, jossa yleisö otetaan hauskojen sketsien lomassa mukaan laulamaan. Esityksen musiikki koostuu Herra Heinämäen Lato-orkesterin tutuista lauluista sekä koulun Apilatien aapisen lauluista, jotka ovat Heikki Salon käsialaa ja joiden tekemisessä Lato-orkesteri on ollut tiiviisti mukana.

Konsertissa mukana:
Herra Heinämäki (Heikki Hela)
Herra Pujo (Heikki Salo, laulu)
Sir Punataika (Mikko Löytty, basso)
Herra Timotei (Janne Louhivuori, kitara)
Voimamies Horsma (Jouko Mäki-Lohiluoma, rummut)

Kesto 45 min
Kaikukortti-tapahtuma

Kuva: Ilkka Niemi

Evenemangsplats
Karatalo
Arrangör
Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
Pris
Liput Herra Heinämäki -esitykseen 5 € + toimitusmaksu alk. 1 € / ostos Lippupiste, liput ovelta tuntia ennen konserttia 6 €

Mikäli sinulla on jo lippu ostettu aiempaan 10.2. peruutettuun Heinämäki-konsertiin, ostetut liput voi käyttää sellaisenaan tähän uuteen konserttiin.

Tai liput voi palauttaa sinne mistä ne on ostettu. Rahat saa takaisin muutoin paitsi toimitusmaksun osalta. Lisätietoja palautuksesta www.lippu.fi/palautus.
Längd
45 min