Välkommen till den förnyade Kannusali!

I Kannusalis lokaler får du njuta av fantastiska musikklubbar, KannuKinos filmer, evenemang för hela familjen och mycket mer, till exempel teaterföreställningar och stand up-kvällar! De mångsidiga lokalerna ligger i Kannbrobackens skyddsrum, en kort promenad från järnvägsstationen i Esbo centrum. Den stigande läktaren har 221 sittplatser. Läktaren kan dras in och då ryms det 300 åskådare  
i salen.

Biljetter till Kannusali kan köpas i Lippu.fi eller en timme före föreställning, med undantag för KannuKino, som får en egen webbutik. Mera om KannuKinos filmutbud och biljettförsäljning.

Är du intresserad av att samarbeta med oss eller att ordna ett evenemang i Kannusali? Tveka inte att ta kontakt – vi förverkligar din vision! Simppu  Silaste, ansvarig producent: 050 594 2755 simppu.silaste@esbo.fi

 

Museerna öppnas begränsat – i juni utlovas mindre utomhusevenemang

Huvudstadsregionens koordineringsgrupp för corona bestämde vid sitt möte torsdag 27.5.2021 att bibliotek och museer öppnas i begränsad omfattning från 1.6.2021. Utställningscentret WeeGee öppnas för allmänheten från 1.6, medan de övriga kulturhusen i Esbo ännu hålls stängda. Evenemangs- och kulturtjänsterna i Esbo ordnar småskaliga utomhusevenemang under sommaren. Vi informerar närmare om programmet i början av juni.

Mer information om de nuvarande riktlinjerna vad gäller kulturobjekt och evenemang som getts av koordineringsgruppen för corona.

 

 

 

Kannusillankatu | Kannbrogatan 4 02770 Espoo | Esbo

PL | PB | P.O. Box 77307 02070 Espoon kaupunki | Esbo stad | City of Espoo