ons 25.04.2018 10.00 - sön 24.03.2019 16.00

Drömmarnas museum

Esbo stadsmuseum, Glims gårdsmuseum - Glimsvägen 1

I år är Esbo stadsmuseum 60 år gammal. Specialutställning på Glims Gårdsmuseum Drömmarnas Museum berättar om museumsverksamhetens historia och lockar museumsresenärer att utveckla framtiden för Esbo stadsmuseum.


Utställningen presenterar många gamla bilder och utställningsaffischer från årtionden. Dessutom kommer du att kunna besöka de senaste uppsatsens donationer och förvärv på Esbo stadsmuseum. Det finns till exempel Hagalunds tunnelbanestation av Västmetrons miniatyrbana, och hembränningsapparat, som även fick mycket media publicitet.
När kommunmuseet för lokalhistoria i Esbo grundades 1958 var det ett efterlängtat drömmarnas museum. Nu när det 60-åriga stadsmuseet ser fram emot till en hoppfull framtid vill vi ha museets kunder och publik med. I Drömmarnas museum har varje museumbesökare möjlighet att berätta vad det vill och förväntar sig i framtiden på Esbo stadmuseum. Välkommen med!


Glims Gårdsmuseums sommarprogram har många upprepningar från de senaste decennierna, till ära av 60-årsdagen. Välkommen till museet för att njuta av nostalgi och bonga gamla favoriter.
 

Pris
Programmet ingår i biljettpriset