ons 15.08.2018 09.00 - fre 31.05.2019 18.00

Vi backar in i gångna tider -guidning

Esbo stadsmuseum, KAMU - Flitarvägen 5

Hur var det att leva på mammas, mormors och gammelmormors tid? Eller hos en jägarfamilj på stenåldern? Vi backar bandet och tar oss från förorternas stad ända till förhistorien. Vi bekantar oss med människornas liv under olika tidsperioder genom att leka och berätta berättelser från gångna tider. Rekommenderas för elever i förskole, men passar också för 5-9 åringar.

Evenemangsplats
KAMU, Utställningscentret WeeGee
Pris
Guidningarna är avgiftsfria för elevgrupper.
Bokningar

Tis–sön kl. 11–17 tfn 09 816 57052. Bokningar senast en vecka i förväg. Förhandsbokade grupper tas emot fr.o.m. kl. 9. Guidningarna är avgiftsfria för daghems-, förskole- och elevgrupper. Guidningsspråk: finska, svenska, engelska.  Uppge följande uppgifter då du bokar guidningen: namnet på daghemmet, gruppens storlek, barnens ålder och gruppledarens namn och kontaktuppgifter. Vi beaktar gärna gruppers specialbehov så berätta gärna om dem vid bokningen!

Längd
45-60 min

För lärare och fostrare

KULPS!-kategori:
KULPS!-kulturstigen är ett redskap för kulturpedagogik i Esbos grundskolor. Kulturstigen har två typer av objekt. Upplev en gång per läsår – bland dessa objekt kan gruppen välja ett gratis besök under läsåret. Kom så ofta du vill – dessa objekt kan grupperna besöka gratis utan begränsningar. I samband med beteckningen KULPS! anges de årskurser som har objekt inom KULPS!