Opastukset

Body

Tutustu Kaikki ja ei mitään – Arkkitehdit Kaija + Heikki Siren -näyttelyyn oppaan johdolla sunnuntaisin klo 14

Kaija ja Heikki Siren ovat yhdet tunnetuimmista suomalaisista arkkitehdeista maailmalla. Sirenin arkkitehtipariskunnan tuotantoon tutustutaan erityisesti espoolaisten kohteiden kautta. Kierros sopii kaikille hyvästä suunnittelusta, asumisesta ja arjen kauneudesta kiinnostuneille. Näyttelystä tullessaan katsoo rakennettua ympäristöä uusin silmin!
 

Tilaa opastus! 

Opastettu kierros on mainio ohjelmanumero ystävien tapaamiseen, työpaikan virkistyspäivään, yhdistyksen opintokäynniksi tai syntymäpäiväjuhliin.

  • Ryhmäkoko max. 25 hlö.
  • Kierrokset varattava viikkoa aikaisemmin.
  • Opastuksia järjestetään museon aukioloaikoina
  • Varaukset ti, la-su 11-17, ke-pe 11-19 (p. 09 816 57052).
  • Opastuksen hinta 50 € + sisäänpääsy Näyttelykeskus WeeGeelle (12/10 €, vapaa pääsy alle 18- ja yli 70-vuotiaille).
  • Opastamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tulossa museoon vierailulle muuten vain? Katso ajankohtaiset tapahtumat ja pääsylipun hintaan sisältyvät kierrokset tapahtumasivuilta

Koulu- ja paiväkortiryhmien opastuksiin voit tutustua täältä 

Suosittelemme: 

Erilainen Espoo -opastus 50 €/ryhmä, max 25 hlö

Mikä tekee Espoosta vähän erilaisen kaupungin? Opastuksella kuullaan kohokohtia Espoon alueen historiasta aina kivikaudelta nykypäivään Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä. Kesto 30-60 min toiveiden mukaan.

Toisenlaisia tarinoita (K18) -opastus 50 €/ryhmä, max 25 hlö

Tämä aikuiseen makuun sopiva kierros tutustuttaa kepeällä otteella historian toisenlaisiin tarinoihin. Luvassa luvatonta lempeä ja väkivallan tekoja, skandaaleja ja kummitustarinoita Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä. Kesto 45-60 min.

Terveisiä Espoosta! -työpaja 50 €/ryhmä, max. 25 hlö, 18.3.2020 alkaen

Roomassa on Colosseum, Pariisissa Eiffel-torni, Helsingissä Tuomiokirkko ja kauppatori, mutta mistä Espoo on tunnettu? Työpajassa mietitään pilke silmäkulmassa mistä Espoo on kuuluisa ja valmistetaan postikortti Espoosta. Kesto 60 min.

Almanakkoja ja museoelämyksiä – WeeGeen arkkitehtuuri- ja historiakierros 50 €/ryhmä, max 25 hlö

Kierroksella tutustutaan Aarno Ruusuvuoren suunnittelemaan Weilin-Göösin kirjapainotalon kehuttuun arkkitehtuuriin ja mielenkiintoiseen historiaan. Kierroksella tulevat tutuiksi myös nykyisin WeeGeellä toimivat museot. Kierros sopii kaikille, jotka haluavat ottaa haltuunsa koko talon kerralla ja tutustua sen ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin. Kesto 45 min.

Tilausopastukset ja asiantuntijaluennot museon ulkopuolella     

Espoon kaupunginmuseon museolehtorit ja muu henkilökunta jalkautuvat myös museoiden ulkopuolelle luennoimaan ja opastamaan. Lue lisää palvelut -sivuiltamme!