tor 21.10.2021 19.00 - 21.00

The Elvis Concert (SIIRTYY)

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A


To 21.10.2021 klo 19 (SIIRTYY)

HUOM! Konsertti siirtyy keskiviikolle 13.4.2022 koronavirustilanteen vuoksi.

Ennakkoon 10.4.2020/1.4.2021/21.10.2021 tai 5.11.2021 tapahtumaan ostetut liput käyvät tähän uuteen uuteen ajankohtaan sellaisenaan.

Liput on myös mahdollista palauttaa Lippupisteen ohjeistuksen mukaisesti:

Rahanpalautusta voi hakea 15.9.2021 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:

Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).
Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme tilannetta.

-

Suursuosittu Elvis-tribuuttikonsertti tekee paluun Sellosaliin!

Elvis-huuma ei näytä laantumisen merkkejä, päinvastoin kuninkaan suosio näyttää vain kasvavan vuosi vuodelta. Parhaillaan on tekeillä Elvis Presley -teemainen Hollywood-elokuva, jota tähdittää Tom Hanks. Netflix puolestaan on ilmoittanut työstävänsä komediasarjaa, jossa Elvis-hahmo nähdään salaisena agenttina.

Elvis-konsertit Sellosalissa ovat olleet toistuva perinne vuodesta 2014 ja ne ovat yleensä myyneet loppuun hyvissä ajoin ennakkoon.

”Aloimme tehdä näitä Elvis-kiertueita noin kymmenen vuotta sitten vastareaktiona teennäisiä Elvis-imitaattoreita vastaan. Koin, että Kuningas ansaitsee korkeatasoisemman show’n”, konserttien tuottaja Arjan Deelen avaa.

Deelen on pestannut projektiin lukuisia Elviksen kanssa alun perin soittaneita muusikoita. Hän rekrytoi myös Dwight Icenhowerin, joka on tunnettu maailman parhaimpana Elvis-tribuuttiartistina.

”Halusimme tehdä pesäeron stereotyyppisistä imitaattoreista ja tarjota konsertin, johon Elvis olisi itse saattanut osallistua, jos olisi elossa tänä päivänä”.

Sellosalin konsertissa nähdään rumpali Bob Lanning ja taustalaulaja Jim Murray The Imperials -yhtyeestä, jotka ovat molemmat tehneet työtä itse Elviksen kanssa.

Yhtye esittää useita kappaleita, joita tribuuttikonsertissa kuultavat alkuperäismuusikot esittivät aikoinaan yhdessä Elviksen kanssa, unohtamatta lukuisia yleisön rakastamia Elviksen klassikkokappaleita.

Tämän lähemmäs Kuningasta et pääse!

Kesto 2 h, sis. väliajan

Liput 38/34 € +toimitusmaksu (alk. 1€), lippu.fi

Evenemangsplats
Sellosali