sön 01.11.2020 19.00 - 20.00

Susanna Leinonen Company: TOXIC

Esbo kulturcentrum - Kulturplatsen 2, 02100 Espoo

 

TOXIC är en styggt sensitiv beskrivning av hur de sociala medierna påverkar mänskligheten. I en instabil värld som snabbt förändras krävs av individen både kroppslig och andlig fullkomlighet. Identitet är makt, kroppen som är ansluten till den en handelsvara och ansvaret har skjutits över på individen. Har verkligheten blivit en performance av mardrömmar i skepnaden av dagdrömmar?

Susanna Leinonen är en av de internationellt mest kända finländska koreograferna. Verken som förenar krävande fysisk modern dans, klassisk baletteknik och brännheta aktuella ämnen är kända för sin förstummande visualitet. Produktionerna som inte kompromissar med konstnärligheten har hänfört kritiker och publik i Finland och utomlands. Susanna Leinonen Companys verk har setts i nästan 30 olika länder.

Koreografi: Susanna Leinonen
Dansare: Emmi Hakala, Camilla Keihäs, Aaron Saira, Tatiana Urteva och Susanna Leinonen
Visuals: Sari Nuttunen och Susanna Leinonen
Kostymer: Sari Nuttunen
Video: Ville Seppänen
Längd 60 min

  • Vänligen låt bli att komma till ett evenemang om du känner dig sjuk eller om du misstänker att du kan vara sjuk. Använd de desinfektionsmedel som finns i lokalerna.
  • Hosta rätt – antingen i ärmen eller i en engångsnäsduk, som du genast slänger.
  • Håll ett säkert avstånd till de andra besökarna och personalen då du köar till garderoben, kaféet, biljettförsäljningen och salen.
  • Evenemang ordnas tillsvidare med mindre publikantal.
  • Från och med måndag 19.10.2020 förutsätter vi att alla besökare över 15 år använder ansiktsskydd i våra lokaler och på våra evenemang.

Evenemangsplats
Esbo kulturcentrum, Louhisalen
Arrangör
Esbo kulturcentrum och Susanna Leinonen Company