Studio Ilmiö

Body

Onko sinulla luova luokka koulussasi?

Studio Ilmiö on espoolaisten esikoulujen, peruskoulujen sekä lukioiden ja toisen asteen ammattioppilaitosten käyttöön tarkoitettu ilmainen kotipesä ja työpajatila, joka tukee koulujen monialaista oppimistoteutusta. Näyttelykeskus WeeGeellä sijaitsevaa Studio ilmiötä voi hyödyntää uuden opetussuunnitelman mukaiseen ainerajat ylittävään ilmiöpohjaiseen oppimiseen. Studio Ilmiön varauksen yhteyteen voi lisätä esimerkiksi vierailuja museoissa tai muotoilukasvatuksen sisältöjä.

Varattava tila ja varustus

Koko noin 84 m²
35 tuolia
Noin 4 isoa pöytää
Videotykki, jossa hdmi-kytkentä (oma kannettava laite tuotava)
Cd-soitin (muut laitteet kytkettävissä tarpeen mukaan)
Valko- ja liitutaulut
Keittiösyvennys (jääkaappi, mikrouuni)
Ikkunaton varastotila
Naulakko
WC

Varaukset ja tiedustelut

Näyttelykeskus WeeGeen asiakaspalvelu
09 816 31818
weegee.info@espoo.fi

Varausehdot

Tila varataan WeeGeen infosta ja info ohjeistaa tilan käyttöön. Tilan voi varata espoolainen oppilaitos (esiopetus, perusopetus, lukio, toisen asteen ammattioppilaitos). Tilan voi varata kerrallaan vähintään yhdeksi päiväksi ja enintään kolmeksi päiväksi maanantaista perjantaihin. Käyttäjän tulee ilmoittaa tilaisuuden perustiedot tilavarauksen yhteydessä (ajankohta, yhteystiedot, vastuuhenkilö, henkilömäärä). Huom. Studio Ilmiötä ei voi varata vain eväiden syömistä varten. Studio Ilmiön käyttö on kouluille maksutonta.

Ruokailu

Studio Ilmiön varaukseen on mahdollista liittää ruokailu Lumiére WeeGeessä tai Etelä-Tapiolan lukiossa. Näistä on sovittava aina viimeistään kaksi viikkoa etukäteen suoraan Lumiére WeeGeen tai Etelä-Tapiolan lukion kanssa, ja veloitus tapahtuu erikseen Lumière WeeGeen tai lukion kautta. Studio Ilmiössä on jääkaappi eväiden säilytystä varten. Lisätiedot: www.lumierewg.fi ja www.etela-tapiola.fi

Opasvaraukset ja työpajat

Studio Ilmiön varaukseen on mahdollista yhdistää opasvarauksia tai työpajoja WeeGeen museoiden ja muiden toimijoiden tarjonnasta. Museot avautuvat arkisin klo 11 eikä museoihin ole mahdollista päästä ennen klo 11 ilman etukäteen tehtyä opastus- tai työpajavarausta. Mahdolliset opas- tai työpajavaraukset tehdään suoraan museoista. Opastukset ja työpajat veloitetaan kunkin museon voimassa olevan hinnaston mukaan joko laskulla tai maksamalla WeeGeen infoon.

Museoiden opasvaraukset

EMMA – Espoon modernin taiteen museo
043 827 0941, opastukset@emma.museum (ma-pe klo 10-14)

KAMU Espoon kaupunginmuseo
09 816 57052, kaupunginmuseo@espoo.fi (ti ja to klo 11-18, ke ja pe klo 11-19, la-su klo 11-17)

Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä
050 590 0137, lelumuseo@hevosenkenka.fi (ti-la klo 10-17)

Suomen Kellomuseo
050 535 9767, johanna.jarviniemi@kellomuseo.fi (ma-pe klo 9-15)