Ravintolapalvelut

Body text title
Café WeeGee - Tervetuloa hyvän ruoan ja juoman pariin!

Body

Café WeeGeen motto on herkullista, terveellistä ja inspiroivaa - suomalaisia juuria kunnioittaen, uusia makuja maistellen!

Uusittu kahvila avataan elokuussa

Café WeeGee on kesällä 2018 avoinna normaalisti perjantaihin 29.6. saakka. Kahvila-ravintola sulkeutuu 30.6. ja on kiinni heinäkuun loppuun saakka. Pahoittelemme remontista mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä. Heinäkuussa WeeGeessä ei ole kahvila-ravintolapalveluita, mutta WeeGeen infosta voi ostaa kylmiä juomia ja jäätelöä. Lähin heinäkuussa palveleva kahvila-ravintola on Espoo Cateringin Louhi osoitteessa Ahertajantie 2. WeeGeen kahvila-ravintola avautuu jälleen elokuussa aivan upouutena. Tervetuloa tiistaista 1. elokuuta alkaen tutustumaan Café WeeGeen aivan uuteen bistromaiseen kahvilamiljööseen!

Lounas arkisin klo 11-14

Meiltä saat arkisin maukasta ja tuoretta lounasta klo 11-14. Ruokamme herkullisuuden perustana ovat tuoreet luomuraaka-aineet ja paikan päällä valmistaminen. Emme käytä eineksiä tai valmispakasteita. Jos et ehdi lounaalle, niin nappaa mukaasi raikas ja täyteläinen salaatti tai juuri täytetty päivän patonki.

Lounaan hinta on 10,50 €, alle 12-vuotiaat 5 € ja alle 3-vuotiaat 3 €.
Keittolounas 8,50 €.
Salaattilounas 10,50 €.
Buffetlounas sisältäen keiton 14,50 €.
Buffet- ja keittolounaaseen sisältyy sivusalaatti, leipä, ruokajuoma ja kahvi tai tee.

Café WeeGeessä on runsaasti tilaa, mutta toivomme, että lounaalle tulevat ryhmät ilmoittaisivat tulostaan etukäteen.

Lounaslistaan voit tutustua tästä linkistä.

Virkisty kahvilla!

Espresso-pohjaiset kahvimme jauhetaan luomupavuista juuri sinulle. Oman leipomomme tuoreet ja tuoksuvat kahvileivät kruunaavat kahvihetken. Meiltä saat myös luomu-jymyjäätelöä ja aitoa suomalaista pehmistä. Raikkaat luomumehut ja Salmis smoothiet virkistävät iltapäivän.

Brunssi viikonloppuisin klo 10-14

Viikonloppuisin klo 10-14 tarjolla on monipuolinen ja suussa sulava brunssi, joka yhdistää aamiaisen ja lounaan. Runsaalla brunssillamme tarjoillaan tuoreista luomutuotteista valmistettuja herkkuja. Kattauksen sisältö vaihtelee kauden ja sesongin mukaisesti. Sopii monenlaisille ruokavalioille. Brunssi on tarjolla koko ajan klo 10 alkaen ja päättyen klo 14 eli ruokailemaan pääsee mihin aikaan tahansa, kattausta täydennetään koko brunssin ajan.

Toivomme, että teet pöytävarauksen etukäteen, mikäli seurueeseenne kuuluu viisi henkilöä tai enemmän. Viikonloppuisin pöytävaraukset ainoastaan puhelimitse. Ilmoitathan pöytävarauksen yhteydessä seurueenne henkilömäärän, kellonajan sekä puhelinnumeronne. Varaus on voimassa vasta vahvistettuamme sen teille. Huomioithan, että pöytävaraus raukeaa 15 minuutin kuluttua varatun kattausajan alkamisesta, mikäli sitä ei ole lunastettu tähän aikaan mennessä.

Brunssin hinta 21,50 €, alle 12-vuotiaat 8 €, alle 3-vuotiaat 3 €.

Arkiaamiaiseksi löydät vitriinistämme muun muassa täytettyjä sämpylöitä ja smoothieita.

Catering, kokoukset ja synttärit

Tyylikkäissä ja toimivissa WeeGeen tiloissa viihtyvät myös kokousvieraat. Tilaa suolaiset ja makeat listaltamme tai suunnitellaan teille oma kokonaisuus teeman mukaan. Ota yhteyttä sähköpostilla myyntipalveluumme, niin toteutetaan toimiva tilaisuus yhdessä. Meiltä saa myös WeeGeen toiminnalliset synttäripaketit, joihin voimme yhdistää tarjoilut lasten makuun.

Vastuullisuus ja laatutakuu

Tavoitteemme on, että otamme omalla toiminnallamme huomioon ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin tänään ja tulevaisuudessa. Sen vuoksi olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen.

Meidän askeleemme tällä matkalla:
• Suosimme lähellä tuotettuja, tuoreita ja suomalaisia elintarvikkeita.
• Käytämme luomu- ja reilun kaupan raaka-aineita aina kun mahdollista.
• Mikä parasta, käyttämällä ensiluokkaisia raaka-aineita, varmistamme myös laadukkaan ja aidosti herkullisen makuelämyksen juuri sinulle!

Aukioloajat

Ma klo 10-15
Ti, to klo 10-18
Ke klo 10-19
Pe klo 10-19
La-su klo 10-17

Yhteystiedot

Café WeeGee
Maarit Salmi
maarit@cafeweegee.fi
050 407 0429
www.cafeweegee.fi