Kouluille ja päiväkodeille

Body

Museoiden ollessa suljettuna tarjoamme digisisältöjä ja palveluja verkossa: Oppimateriaalit
 

Espoon kaupunginmuseo tarjoaa opetuspalveluita kaikenikäisille oppijoille Huvilamuseo Villa Rulluddissa. Museovierailu tukee kouluopetusta ja sen voi hyvin yhdistää useisiin eri oppiaineisiin.
Päiväkoti- ja koululaisryhmien museovierailut ovat aina maksuttomia. 


Ryhmän museokäyntiin on varattava aika etukäteen. Museokäyntiä kannattaa valmistella etukäteen ryhmän kanssa ja kertoa taustatietoa näyttelystä - miksi menemme museoon ja mitä siellä tulemme näkemään. Oppilaat ovat koko museokäynnin ajan opettajan vastuulla!

VARAUKSET

Ti–to klo 13-15 p. 043 824 5422, tai kaupunginmuseo@espoo.fi. Ryhmien opastukset on aina varattava etukäteen. Varaukset viimeistään kahta viikkoa aiemmin. Huvilamuseo Villa Rulludd on ryhmille avoinna sopimuksesta ti-to klo 9-13. Opastukset ovat maksuttomia varhaiskasvatus-, esiopetus- ja koululaisryhmille. Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti. Varatessasi opastuksen, kerrothan ryhmäsi koon, oppilaiden iän, päiväkodin tai koulun nimen ja ryhmän vetäjän yhteystiedot. Huomioimme mielellämme ryhmien erityistarpeet, kerrothan niistä varatessasi!

OPASTUKSET

IKUINEN KESÄ, 45-60 MIN

Miksi Espooseen rakennettiin huviloita, mitä huviloiden kesänviettoon kuului ja miten niille matkustettiin? Opastuksella tutustutaan espoolaiseen 1800–1900-luvun huvilaelämään ja kesänviettoon Kihlmanin kulttuurisuvun merenrantahuvilassa.

Sopii: Varhaiskasvatus (3-6v), Alakoulu (5.-6. lk), Yläkoulu, 2. aste

 

 

SEURAA MEITÄ!

Facebook

Instagram

Twitter

Finna

Naapurin suusta -blogi

Rullaniementie | Rullluddsvägen 15 02260 Espoo | Esbo

PL | PB | P.O. Box 3250 02070 Espoon kaupunki | Esbo stad | City of Espoo

+358 43 8267 893 | kaupunginmuseo@espoo.fi