Kirjasto kuuluu ihan kaikille

Espoon kaupunginkirjasto tarjoaa sinulle korkeatasoiset kirjastopalvelut. Kirjasto on mukana kaupunkilaisten arjessa ja auttaa ratkomaan jokapäiväisiä ongelmia. Kirjastoon voit tulla yksin tai ystävien kanssa. 

Kirjastoissa jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi ja nauttia olostaan. Kirjastoon pääsee helposti bussilla, junalla, pyörällä, autolla tai kävellen. Tiesitkö, että meillä on pääkaupunkiseudulla käytössämme yhteensä yli 60 Helmet-kirjastoa? Espoossa on 18 kirjastoa, joista yhdeksässä voit käydä myös omatoimisesti. Kaksi kirjastoautoa, Helmi ja Välkky, kiertää kouluilla, päiväkodeissa ja alueilla, joilla ei ole omaa lähikirjastoa.

Kirjastoissa on kivaa tekemistä kaikille. Kirjasto tarjoaa mahdollisuuksia oppimiseen, tutkimiseen, ryhmätyöskentelyyn ja oleskeluun. Kirjastoissa saat vapauden tehdä, kokeilla, erehtyä, onnistua ja oppia. Parasta on se, että kirjaston käyttö on maksutonta kaikille.

Kirjastossa kokoontuu monenlaisia kerhoja. Pajoissa eri-ikäiset ihmiset tekevät ja oppivat yhdessä. Kirjastossa voit myös kohdata uusia ihmisiä. Ystävystyminen ja rakastuminen kirjastossa on mahdollista!

Kirjaston henkilökunta on yhtä värikäs ja moniosaava kuin asiakaskuntakin. Kehitämme kirjastopalveluja aktiivisesti yhdessä yhteistyökumppaneiden ja kuntalaisten kanssa. 

Monia kirjastoasioita on mahdollista hoitaa verkon kautta, ja myös monenlaisia verkkoaineistoja on saatavilla. Henkilökuntaa ja muita kirjaston asiakkaita tavoitat tarvittaessa myös sosiaalisessa mediassa.

Kaikki kirjaston palvelut löydät Helmet-verkkopalvelusta.

Espoon kaupunginkirjastossa tehdään aktiivista koulu- ja päiväkotiyhteistyötä. Lisätietoja löydät KULPS! kirjastopolku -sivulta.

  • RT @SanastoInfo: Mikä oli viime vuoden lainatuin suomennettu lasten- ja nuortenkirja? Keräämme vuosittain lainauskorvausten tilittämistä va…

  • RT @SanastoInfo: Mitä lastenkirjaa lainattiin viime vuonna eniten kirjastoista? Keräämme vuosittain lainauskorvausten tilittämistä varten l…