Kulttuuritapahtumia kaikkialla kaupungissa

Kaupungissa voi kohdata taidetta ja kulttuuria tuttujen kulttuuritilojen ulkopuolella. Lähipuistosta saattaa kajahtaa konsertti tai näkyä sirkusesitys. Kadulla voi huomata katutaideteoksia alikulkutunneleissa tai talojen seinillä. Ympäri kaupunkia järjestettävät tapahtumat voivat tehdä kaupungista elävän näyttämön ilahduttaville esityksille ja muuttaa kadut yllättäviksi taidegallerioiksi.    

Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalvelut tuottaa ja koordinoi suurtapahtumia. Näitä ovat esimerkiksi vuosittainen Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti Espoo Metro Areenalla ja koko kaupungin mukaansa tempaava kaupungin nimikkopäivä Espoo-päivä elokuun lopulla. Toteutamme myös eri puolilla kaupunkia yhteistyössä eri toimijoiden kanssa useita mielenkiintoisia taideprojekteja ja laajoja tapahtumasarjoja. Ajankohtaisimpia näistä ovat merikonttiin rakennettu liikkuva kulttuuritila Kulttuurikontti ja yhteisötaideteos Lintukadon toteutus kesällä 2019.

Tahdomme kannustaa yhteisöjä omien kulttuuritapahtumien toteuttamiseen esimerkiksi järjestäen verkostoitumistilaisuuksia ja tarjoten muita tapahtumapalveluita.

Ota yhteyttä

Saara Vanhala, tapahtumakoordinaattori
043 825 9147 tai saara.vanhala@espoo.fi

Laura Läntinen, verkostosuunnittelija
043 824 6337 tai laura.lantinen@espoo.fi

 

Tulossa

Näyttelijät Bradley Cooper ja Lady Gaga lähikuvassa kasvotusten
Espoo-päivän ulkoilmaelokuva: A Star Is Born
pe 30.08.2019 21.15
Kaupunkikulttuuri
Esiintyjien kuvia: Reino Nordin, Maria Ylipää, Töölön Ketterä, Paperi T, Kasmir
Espoo-päivän konsertti
la 31.08.2019 14.00
Kaupunkikulttuuri
Osa Sinin Hentun nauhateoksesta Dream
Espoo-päivä: Sini Hentun Dream-teos (2019)
la 31.08.2019 14.00
Kaupunkikulttuuri