Näyttelytila AHJO

Body

Näyttelytila AHJO on luova galleriatila Espoon kulttuurikeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Kaksikerroksisen näyttelytilan pinta-ala on yhteensä 155 m2 (alakerta n. 110 m2). AHJO toimii ammattimaisen taiteen tilana ja se esittelee lukuisia kiinnostavia näkökulmia taiteen saralta. Pääsisäänkäynnin vieressä sijaitseva tila soveltuu erityisen hyvin kuvataidenäyttelyille, mutta myös muuhun toimintaan, kuten pienimuotoisten esitysten, puhetilaisuuksien, vastaanottojen tai yksityistilaisuuksien järjestämistä varten.

Näyttelytila ja näyttelyaikojen hakuohjeet
Näyttelytila AHJO kutsuu taiteilijoita lähettämään näyttelyehdotuksia sähköpostitse. Haemme tilaan ajankohtaisia nyky- sekä valokuvataiteeseen keskittyviä ehdotuksia. Näyttelyjakson pituus on sovittavissa ja näyttelyajat ovat haettavissa ympäri vuoden. Näyttelyvalinnat tekee avoimen haun perusteella Espoon kulttuurikeskuksen tuotanto. Tilaa myös vuokrataan erikseen näyttely- tai muuta toimintaa varten.

Taiteilija vastaa teosten kuljetuksesta, ripustuksesta ja purusta, vakuutuksista sekä avajaistarjoiluista. Espoon kulttuurikeskus osallistuu viestintään ja markkinointiin sekä näyttelytekniseen tuotantoon.

Näyttelytilaa koskevat tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen: maija.hietala@espoo.fi