ti 07.01.2020 09.00 - to 31.12.2020 16.00

Entisajan elämää Glimsissä -opastus

Espoon kaupunginmuseo, Talomuseo Glims - Glimsintie 1

Toiminnallisella opastuksella kerrotaan entisajan maalaiselämästä Glimsissä ja koko Espoossa. Opastuksella pohditaan erityisesti sitä, kuinka elämästä selvittiin omavaraisuuden aikana eli ennen sähköjä ja kauppoja. Mitä kaikkea voikaan tehdä itse, kun vaan osaa?  Opastukseen liittyy vaihtelevia toiminnallisuuksia kuten villan karstaamista, kahvin jauhamista kahvimyllyllä tai entisajan lelun valmistamista. Järjestetään 14.1.–10.5. sekä 15.8.–31.10.

Tapahtumapaikka
Talomuseo Glims
Hinta
Maksuton kouluille
Ilmoittautumiset

Varaukset ja tiedustelut puhelimitse. Varaukset viimeistään viikkoa aiemmin. Etukäteen varanneita ryhmiä otetaan vastaan museoihin klo 9 lähtien. Opastukset ovat maksuttomia varhaiskasvatus-, esiopetus- ja koululaisryhmille. Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti, selkosuomi. Opastamme myös kielikylpyryhmiä ruotsiksi tai suomeksi. Varatessasi opastuksen, kerro ryhmäsi koko, oppilaiden ikä, päiväkodin tai koulun nimi sekä ryhmän vetäjän yhteystiedot. Erityiset oppijat ovat tervetulleita meille. Kerrothan ryhmäsi mahdollisista erityistarpeista varauksen yhteydessä.

 

TALOMUSEO GLIMS, Glimsintie 1 (Jorvin sairaalan vieressä)

Ti–pe klo 9–16, p. 09 816 27337.

Kesto
60 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.