ti 07.01.2020 09.00 - to 31.12.2020 16.00

Olipa kerran Karvasmäki -kierros

Espoon kaupunginmuseo, Talomuseo Glims - Glimsintie 1

Talomuseo Glims sijaitsee Karvasmäen kylässä, jonka maisemissa on asuttu jo kivikaudelta asti. Opastuksella tutustutaan alueen pitkään historiaan ja tutkitaan, millaisia historian tarinoita museota ympäröivässä kulttuuriympäristössä on nähtävissä vielä tänäkin päivänä. Opastuksella liikutaan ulkotiloissa. Järjestetään 14.1.–10.5. sekä 15.8.–31.10.

Tapahtumapaikka
Talomuseo Glims
Hinta
Maksuton kouluille
Ilmoittautumiset

Varaukset ja tiedustelut puhelimitse. Varaukset viimeistään viikkoa aiemmin. Etukäteen varanneita ryhmiä otetaan vastaan museoihin klo 9 lähtien. Opastukset ovat maksuttomia varhaiskasvatus-, esiopetus- ja koululaisryhmille. Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti, selkosuomi. Opastamme myös kielikylpyryhmiä ruotsiksi tai suomeksi. Varatessasi opastuksen, kerro ryhmäsi koko, oppilaiden ikä, päiväkodin tai koulun nimi sekä ryhmän vetäjän yhteystiedot. Erityiset oppijat ovat tervetulleita meille. Kerrothan ryhmäsi mahdollisista erityistarpeista varauksen yhteydessä.

 

TALOMUSEO GLIMS, Glimsintie 1 (Jorvin sairaalan vieressä)

Ti–pe klo 9–16, p. 09 816 27337.

Kesto
60min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.