ti 07.01.2020 09.00 - to 31.12.2020 18.00

Ikuinen kesä -opastus

Espoon kaupunginmuseo, Huvilamuseo Villa Rulludd - Rullaniementie 15

Miksi Espooseen rakennettiin huviloita, mitä huviloiden kesänviettoon kuului ja miten niille matkustettiin? Opastuksella tutustutaan espoolaiseen 1800–1900-luvun huvilaelämään ja kesänviettoon Kihlmanin kulttuurisuvun merenrantahuvilassa.

Tapahtumapaikka
Huvilamuseo Villa Rulludd
Hinta
Maksuton päiväkoti- ja koululaisryhmille
Ilmoittautumiset

Varaukset viimeistään viikkoa aiemmin, paitsi Huvilamuseo Villa Rulluddin sekä Koulumuseo Lagstadin varaukset viimeistään kaksi viikkoa aiemmin. Varaukset ja tiedustelut puhelimitse. Varaukset viimeistään viikkoa aiemmin. Etukäteen varanneita ryhmiä otetaan vastaan museoihin klo 9 lähtien. Opastukset ovat maksuttomia varhaiskasvatus-, esiopetus- ja koululaisryhmille. Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti, selkosuomi. Opastamme myös kielikylpyryhmiä ruotsiksi tai suomeksi. Varatessasi opastuksen, kerro ryhmäsi koko, oppilaiden ikä, päiväkodin tai koulun nimi sekä ryhmän vetäjän yhteystiedot. Erityiset oppijat ovat tervetulleita meille. Kerrothan ryhmäsi mahdollisista erityistarpeista varauksen yhteydessä.

Ti–to klo 13-15 p. (043) 8267 893, tai kaupunginmuseo@espoo.fi. Huvilamuseo Villa Rulludd on ryhmille avoinna sopimuksesta ti-to klo 9-13.

Esteettömyys: Huvilamuseon tilat sijaitsevat huvilan yläkerrassa. Huvilassa ei ole hissiä.

Kesto
45-60 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.