ti 07.01.2020 09.00 - to 31.12.2020 18.00

Entisajan koulunkäyntiä

Espoon kaupunginmuseo, Koulumuseo Lagstad - Vanha Lagstadintie 4

Koulumuseon luokkahuoneessa pääsee kokemaan, millaista oli käydä koulua sata vuotta sitten Espoon ensimmäisessä kansakoulussa. Mitä aineita oppilaat opiskelivat? Miten opettaja ojensi tottelemattomia oppilaita? Miten koulunkäynti on muuttunut sadassa vuodessa?

Tapahtumapaikka
Koulumuseo Lagstad
Hinta
Maksuton koululaisryhmille
Ilmoittautumiset

Varaukset viimeistään viikkoa aiemmin, paitsi Huvilamuseo Villa Rulluddin sekä Koulumuseo Lagstadin varaukset viimeistään kaksi viikkoa aiemmin. Etukäteen varanneita ryhmiä otetaan vastaan museoihin klo 9 lähtien. Opastukset ovat maksuttomia varhaiskasvatus-, esiopetus- ja koululaisryhmille. Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti, selkosuomi. Opastamme myös kielikylpyryhmiä ruotsiksi tai suomeksi. Varatessasi opastuksen, kerro ryhmäsi koko, oppilaiden ikä, päiväkodin tai koulun nimi sekä ryhmän vetäjän yhteystiedot. Erityiset oppijat ovat tervetulleita meille. Kerrothan ryhmäsi mahdollisista erityistarpeista varauksen yhteydessä.

Varaukset Talomuseo Glimsin numerosta p. 09 816 27337. Koulumuseo Lagstad on ryhmille avoinna sopimuksesta ti-pe klo 9-15.

Esteettömyys: Koulumuseon entisajan luokkahuone sijaitsee kotiseututalon yläkerrassa. Talossa ei ole hissiä.

Kesto
60 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.