ti 07.01.2020 09.00 - to 31.12.2020 18.00

Jälkiä menneisyydestä -opastus

Espoon kaupunginmuseo, KAMU - Ahertajantie 5

Mistä historia tulee? Opastuksella perehdytään Espoon historiaan tutkien, pohtien ja vertaillen historian lähteitä Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä. Opastuksen pituus 60 min. Opastuksen oheen voi liittää työpajan, jossa tutustutaan omiin juuriin ja tallennetaan lasten omia muistoja. Opastuksen ja työpajan kesto yhteensä 90 min. Jälkiä menneisyydestä -opastuksen voi tilata rinnakkaisluokille yhtä aikaa. Tällöin tarjoamme kummallekin luokalle opastuksen ja työpajan. Kahden luokan samanaikaisen vierailun kesto on kaksi tuntia.

Tapahtumapaikka
KAMU, Näyttelykeskus WeeGee
Hinta
Maksuton koululaisryhmille
Ilmoittautumiset

Varaukset ja tiedustelut puhelimitse. Varaukset viimeistään viikkoa aiemmin. Etukäteen varanneita ryhmiä otetaan vastaan museoihin klo 9 lähtien. Opastukset ovat maksuttomia varhaiskasvatus-, esiopetus- ja koululaisryhmille. Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti, selkosuomi. Opastamme myös kielikylpyryhmiä ruotsiksi tai suomeksi. Varatessasi opastuksen, kerro ryhmäsi koko, oppilaiden ikä, päiväkodin tai koulun nimi sekä ryhmän vetäjän yhteystiedot. Erityiset oppijat ovat tervetulleita meille. Kerrothan ryhmäsi mahdollisista erityistarpeista varauksen yhteydessä.

KAMU, Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5 (Tapiola)
Ti–su klo 11–17 p. 09 816 57052

Kesto
60-120 min.

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.