to 10.08.2017 09.00 - pe 31.05.2019

Pop-up koti -työpaja

Arkki – Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu, Näyttelykeskus WeeGee - Ahertajantie 5

Pop-up koti -työpaja alkaa lyhyellä inspiraatioluennolla, jonka jälkeen tutkivan oppimisen osuudessa rakennetaan kolmiulotteinen kokoontaittuva pienoismalli talosta tai asunnosta origamitekniikalla. Tehtävässä harjoitellaan asunto- ja sisustussuunnittelua piirtämällä ja ideoimalla oma koti itsetehtyyn ja kokoontaittuvaan origamitaloon. Jokainen oppilas saa oman työn mukaansa. Lisäksi opettaja saa halutessaan ohjauksen jatkotehtävään, joka voidaan tehdä koululla. Työpaja järjestetään Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin tiloissa WeeGeessä, Ahertajantie 5.

Ilmoittautumiset

Työpajat on varattavissa Arkin johtavalta opettajalta Niina Hummelinilta sähköpostilla niina@arkki.net tai numerosta 050-525 8669.

Ikäsuositus
4.–6. lk.
Kieli
suomi, englanti
Kesto
90 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.