ke 29.09.2021 19.00 - 20.00

QueQueQue: Lumo Company: WireDo

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo


 
Ke 29.9.2021 klo 19

WireDo on sirkustaiteilija Hanna Moisalan sooloteos, joka yhdistää ennennäkemättömällä tavalla japanilaisen sidontataiteen Shibarin sekä sirkuksesta tutun nuorallatanssin. Kolmiulotteinen WireDo on vahvasti visuaalinen teos, joka pohtii sitä, miten ihminen muuttuu silloin kun hän antautuu sidottavaksi. Kahden erilaisen taiteenlajin yhdistäminen tarjoaa uusia mahdollisuuksia tasapainon etsimiseen ja ihmisvartalon manipuloimiseen.

Hanna Moisala on sirkustaiteilija ja nuorallatanssija, joka valmistuttuaan Turun Ammattikorkeakoulun sirkuslinjalta ja Lontoon National Centre for Circus Arts -koulusta on työskennellyt esiintyjänä useiden ryhmien teoksissa. Hän on ohjannut ja tuottanut toistakymmentä sirkusteosta erilaisille näyttämöille perustamassaan Lumo Companyssa ja esiintynyt teoksillaan ja numeroillaan niin festivaaleilla, varieteessa kuin teoskiertueillakin Suomessa, Englannissa ja lukuisissa muissa maissa.

Esiintyjä: Hanna Moisala
Teknikko: Ville Finnilä
Ohjaaja: Taina Kopra
Valosuunnittelu: Ville Finnilä
Säveltäjä: Terhi Pippuri
Puvustus: Kitte Klemettilä
Shibari mestari: Bruce Esinem

Kesto 45 min
Suositellaan yli 14-vuotiaille

Tapahtuma on osa Sellosalin uutta QueQueQue -esityssarjaa, joka seikkailee vaihtoehtomusiikin ja poikkitaiteiden maailmassa.

Tukijat: Arts Council England, Alfred Kordellin säätiö, Taiteen edistämiskeskus, Jacksons Lane, Finnish Institute in London

Liput 18,5€ + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

 

Tapahtumapaikka
Sellosali