ke 30.03.2022 19.00 - 21.30

Frank Gambale – All Star Band

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A

Ke 30.3.2022 klo 19 

1.4.2020/31.3.2021 tapahtumiin ostetut liput käyvät tähän uuteen ajankohtaan sellaisenaan.

-

Kitaramaailman merkittävimpien innovaattoreiden joukkoon lukeutuva Frank Gambale saapuu ensimmäistä kertaa oman soolobändinsä kanssa Suomeen. Jo 80-luvun puolivälistä lähtien jazzmaailman kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut kitaravirtuoosi marssittaa huippumuusikoista koostuvan fuusiokvartettinsa Sellosalin lavalle. Gambalen lisäksi ryhmään kuuluvat kosketinvelho George Whitty, bassotaituri Hadrien Feraud sekä väkevää rumpalointia tarjoileva Damien Schmitt.

Gambale on ehtinyt julkaisemaan 80-luvun puolivälissä käynnistyneen mittavan uransa aikana parisenkymmentä sooloalbumia. Oman soolouransa lisäksi hän on tullut tunnetuksi legendaarisen Chick Corea Elektric Bandin kitaristina, Steve Smithin Vital Information –yhtyeen kitaristina, sekä yhteistyöstään monien muiden huippumuusikoiden kanssa.

Gambale tunnetaan erityisesti sweep picking ja economy picking –tekniikoiden mestarina, joista hän on kirjoittanut myös useamman kirjan sekä kaikki legendaariset opetusvideot. Kitaran lisäksi Gambale on soittanut myös pianoa ja hän onkin ammentanut vaikutteita soittoonsa paljon juuri pianon sekä saksofonistien puolelta.


“Frank Gambale is one of the best guitar players on the planet”
Chick Corea – keyboard legend and 22-time Grammy Award Winner
 
“I’d like to take a month off to study with Frank Gambale”
Pat Metheny – jazz guitarist
 
“I’d like to cut his hands off”
John McLaughlin – The Mahavishnu Orchestra founder and guitar legend


Kesto 2 h 30 min, sis. väliajan

Liput 30/25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Tapahtumapaikka
Sellosali