pe 11.12.2020 16.30 - 18.30

April Jazz Club + WeeGee: Riitta Paakki Quartet (PERUTTU)

Espoon kaupunginmuseo, KAMU, Kaupunkitapahtumat Espoo, Näyttelykeskus WeeGee - Ahertajantie 5

April Jazz Clubin ja Näyttelykeskus WeeGeen yhteistyössä tuottama klubisarja tuo livemusiikin museoympäristöön. Konserttiin ja WeeGeen neljään museoon on perjantain alkuillassa vapaa pääsy. 

April Jazz Clubilla juhlitaan Riitta Paakki Quartetin levynjulkistusta! Viime syksynä kotimaisen jazzalan arvostetuimman tunnustuksen, Yrjö-palkinnon voittanut pianisti ja jazzmusiikin tohtori Riitta Paakki sävelsi Pariisissa talven aikana teoksia, jotka huokuvat kypsää näkemystä ja valoisaa asennetta. Tuloksena on yhtyeen toinen pitkäsoitto Piste, joka ilmestyy pian Flame Jazz Recordsin julkaisemana. Kvartetin vastustamattoman vaivaton svengi sulautuu saumattomasti Paakin uusien sävellysten pohjoisiin sävyihin. Riitta Paakki Quartetin yhteissoitossa loistaa musiikin ilo, joka tarttuu varmasti myös kuulijoihin asti.
Manuel Dunkel, saksofoni
Riitta Paakki, piano
Antti Lötjönen, basso
Joonas Riippa, rummut
Ebeli Show klo 16.30
Riitta Paakki Quartet klo 17.30

Vapaa pääsy!
 

Tulethan paikalle vain terveenä! Edellytämme kasvomaskin käyttöä 15 vuotta täyttäneille näyttelykeskuksen tiloissa ja tilaisuuksissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Pyydämme lisäksi istumaan osoitetuilla paikoilla ja välttämään tarpeetonta kontaktia muuhun yleisöön tai henkilökuntaan, ja huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Järjestämme yleisön paikoituksen turvavälit huomioiden ja tilan siivousta on tehostettu. Tutustu turvallisuusohjeisiin osoitteessa weegee.fi. Tutustu turvallisuusohjeisiin osoitteessa weegee.fi.

Syyskauden seuraavat April Jazz Club + WeeGee -illat:

18.12. klo 16.30 Johanna & Mikko Iivanainen Duo


 
 

Tapahtumapaikka
Näyttelykeskus WeeGee
Tapahtumajärjestäjä
April Jazz Club ja Näyttelykeskus WeeGee
Hinta
Vapaa pääsy