ke 23.09.2020 14.06 - pe 30.04.2021 14.06

Juvenalian striimimuskari ja soitinpolku-konsertti

Musiikkiopisto Juvenalia - Soittoniekanaukio 1

KULPS!-striimimuskari on suunnattu tänä lukuvuonna Espoon peruskoulujen 1. luokkalaisille ja eskarilaisille. Muskaristriimit sisältävät 2 videota viikossa ammattitaitoisten ja kokeneiden varhaismusiikkikasvattajiemme johdolla. Striimitallenteita pääsee katsomaan salasanalla suojatulla sivustolla luokan kanssa haluamanaan ajankohtana. Sisältö vaihtelee runsaasti – mm. muskarilauluja ja -leikkejä, satuhetkiä, soitinrakennusta. 

KULPS!-soitinpolku tullaan toteuttamaan konserttimuotoisena KULPS!-konserttina keväällä 2021 viikolla 14 (6.–9.4.) vallitsevasta tilanteesta johtuen. Konsertti sisältää myös soitinesittelyä ja on suunnattu eskarilaisista 2. luokkalaisiin asti. Tarkempi ajankohta täsmentyy myöhemmin.

Tapahtumapaikka
Juvenalian verkkosivut ja Sellosali
Ilmoittautumiset

anne.lampela@juvenalia.fi

Ikäsuositus
6-9 v.
Kieli
Suomi
Kesto
Striimimuskari: 10 min video 2 kertaa viikossa, Konsertti: n. 40-45 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.