pe 06.11.2020 19.00 - 20.30

Stand up club Kannusali: Svenska Dagen

Kannusali - Kannusillankatu 4

Ruotsalaisuuden päivänä Kannusalin lavalle astuu kolme yli kielirajojen tunnettua suomenruotsalaista koomikkoa, Anders Helenius, André Wickström ja Jack Björklund.

Suomalaisen komiikan kummisetä André Wickström on tehnyt stand up -komiikkaa rautaisella ammattitaidolla jo yli 20 vuotta. Suomenruotsalaisen koomikon sanan säilä on myös sivaltanut lukuisissa televisio-ohjelmissa. André on lavalla kuin yhden miehen kokonainen teatterinäytös, joka nappaa yleisön hienoksi hiotun komiikan syövereihin.

Anders Helenius, joka mm luotsaa televisiossa ajankohtaissatiiria, taitaa komiikan molemmilla kotimaisilla. Karismaattinen neljän lapsen isä osaa tarkkailla ironisesti niin maailmanpolitiikkaa kuin suurperhearkeakin, ja seilaa jokaiseen naurusatamaan varmoin ottein.

Sist men inte minst: Rokkikukko Jack Björklund suhtautuu intohimoisella vakavuudella ja persoonallisella tyylillään ihmisten naurattamiseen. Hänellä on pettämätön tilannetaju, vuosien kokemus sekä tinkimätön asenne. Siksi hän löytää naurun yleisöstä, oli se mikä ja missä tahansa.


Miten sujuu komiikka yli kielirajojen? Tule katsomaan, kuulemaan ja kokemaan. Tilaisuus on kaksikielinen.

Tapahtumapaikka
Kannusali
Tapahtumajärjestäjä
Kannusali, Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
Ikäsuositus
16 +
Kieli
suomi + ruotsi