to 20.08.2020 14.51 - su 30.05.2021

Kiertotalouden sankarit - tapaus kännykkä

Kiertotalouden sankarit -tunnilla tutustutaan kiertotalouden periaatteisiin käyttämällä kännykkää esimerkkinä. Tunnilla selvitetään, mitä raaka-aineita kännykkään tarvitaan ja miten sen elinikää voisi pidentää. Lopuksi ratkeaa myös viisauden lähteestä ongittava arvoitus, joka auttaa meitä säästämään luonnonvaroja. Tunti pidetään koulun pihalla tai lähiluonnossa yhdelle luokalle kerrallaan. Se on suunniteltu korona-aikana suositeltavaan väljennettyyn opetukseen sopivaksi.

Tapahtumapaikka
Koulun piha tai lähiympäristö
Ilmoittautumiset

Tiedustelut ja varaukset:

Varaathan kaikki koulusi Kiertotalouden sankarit -tunnit kerralla! Vähintään kolme perättäistä oppituntia/tilaus. Huomioithan min. 10 min tauon oppituntien välissä (välineiden huolto ja desinfiointi).

Kesto
45 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.