to 30.07.2020 09.30 - ma 31.05.2021 09.30

1. luokkien kirjastotarjonta

Espoon kaupunginkirjasto -

Kouluille ja päiväkodeille > Alakouluille

 

Ilmoittautuminen tapahtuu webropol-lomakkeella: https://webropol.com/s/alakoulukevat21

 

Suosittelemme etävaihtoehtoa aina kun se on mahdollista.

 

1.-luokkalaisille on tarjolla

Kirjavinkkaus
Kirjastossa, koulussa, etänä (kesto n. 30min).
Kirjavinkkaus on lukemaan innostamista ja tarinankerrontaa. Kirjavinkkari voi esitellä ja vinkata kirjoja, joiden joukossa on niin hittikirjoja ja uusimpia uutuuksia kuin myös klassikkoja ja helmiä vuosien varrelta. On myös mahdollista räätälöidä luokalle täsmävinkkaus sen pohjalta, miten innokkaita lukijoita oppilaat ovat ja millaisista asioista ja aiheista he ovat kiinnostuneita.

Kirjastoauto Välkky koululle 
Kun kirjastoautotoiminnan rajoituksia puretaan, voi koulu tilata kirjastoauto Välkyn lainauskäynnille. Opettajat laativat aikataulun, jonka mukaan oppilaat käyvät Välkyssä lainaamassa turvavälein ja mahdolliset rajoitukset huomioiden. Kirjastoautovierailut ovat alakoulujen varattavissa lomakkeella 27.1. alkaen. PÄIVITYS:  Ilmoittautumislomake julkaistaan myöhemmin. Tällä hetkellä kirjastoautot eivät kierrä. Kirjaston rajoitetut palvelut ovat voimassa tällä hetkellä helmikuun loppuun asti. (päivitetty 1.2.2021)

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kirjastopolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Koululuokat voivat käydä kirjastopolulla rajoituksetta.