pe 06.11.2020 19.00 - 20.30

Etnosoi! Lalala Napoli (FR) SIIRTYY

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A

Pe 6.11. klo 19 Huom! Konsertti siirtyy koronavirustilanteen takia

Konsertti siirtyy koronavirustilanteen vuoksi. Uusi ajankohta ilmoitetaan pian. Ennakkoon tapahtumaan ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Liput on myös mahdollista palauttaa Lippupisteen ohjeistuksen mukaisesti. Rahanpalautusta voi hakea 11.11.2020 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

Halutessasi voit vaihtoehtoisesti käyttää lipun samana päivänä järjestettävään korvaavaan konserttiin: Osana tämän vuoden Etnosoi! festivaalia Sellosalissa kuullaan pe 6.11. korvaavina artisteina kotimaisia kärkinimiä: Esiintymässä Tjango! sekä Maija Kauhanen. Lue lisää ja osta liput: Lue lisää ja osta liput Lippupisteen verkkokaupasta.

*

Maineikkaan ranskalaisen Bratsch-yhtyeen laulaja-hanuristi François Castiello perusti Lalala Napolin vuonna 2011. Intensiteetillään ja lavakarismallaan hullaannuttava yhtye nähdään nyt kolmannen levynsä 'Cavalluccio' julkaisukiertueella. Musiikki ja tarinat lähestyvät ja loitontuvat Napolia ja Napolista, kun tarantellaan kietoutuu rytmien kerrostumia Välimeren maisemista ja keskisemmästäkin Euroopasta.

François Castiello (haitari, laulu), Julien Cretin (haitari ), Thomas Garnier (huilu, kitara), Maxim Oudry (basso), Nicolas Lopez (viulu ), François Vinoche (rummut)

Konsertin tuottavat Maailman musiikin keskus ja Sellosali

Kesto 1 h 30 min, ei väliaikaa

Liput 27/22 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Tapahtumapaikka
Sellosali