to 13.08.2020 11.47 - pe 17.12.2021 23.00

KULPS espoolaisille kouluille

EMMA - Espoon modernin taiteen museo - Ahertajantie 5

Mihin taidetta tarvitaan, voiko taiteen avulla vaikuttaa? EMMAn  Kulps! -opastuksella tutustutaan taiteeseen, joka kertoo ympäristöstä ja sen muutoksista, sekä opitaan valintojen välttämättömyydestä pelin keinoin. Luovuus ja mielikuvitus eivät kuormita maapalloa!

KULPS ”Taide on mua varten” on suunniteltu valtakunnalliseen opetussuunnitelmaan pohjautuen. Opastuksella EMMAn näyttelyssä tuodaan taidetta lähemmäksi koululaisten omaa kokemusmaailmaa. Museosta ja museovierailuista muotoutuu luonnollisempi osa nuoren arkea.

Teema on jokaiselle luokka-asteelle sama, opastukseen kuuluvat tehtävät ja sisältö vaihtelevat luokka-asteen mukaan. Kokonaisuus rakentuu ennakkotehtävästä, museokierroksesta sekä jatkotehtävästä. EMMA on Mielin määrin -kohde. Mielin määrin -kohteissa voi vierailla maksutta yhden tai useamman kerran lukuvuoden aikana, ilman rajoituksia.
 

Uutuus: Syksystä 2020 alkaen KULPS -opastuksen voivat varata myös eskariryhmät.

Tapahtumapaikka
EMMA
Hinta
0€/ryhmä
Ikäsuositus
eskarit ja koululaisryhmät
Kieli
suomi, ruotsi, englanti
Kesto
60 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.