ti 08.12.2020 09.15 - 10.26

PERUTTU: Tenavakino: Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu

KannuKino, Kannusali - Kannusillankatu 4

Suomi 2016
Ohjaus: Rike Jokela
Pääosissa: Antti Holma, Riku Nieminen, Eedit Patrakka, Sulevi Peltola, Pirjo Lonka, Mari Lehtonen
Kesto 1 h 11 min
S, suositellaan yli 4-vuotiaille.

Tatu ja Patu matkustavat junalla Outolasta jouluiseen Helsinkiin tapaamaan 9-vuotiasta ystäväänsä Veeraa. Kaupungissa heitä pitäisi odottaa Veeran järjestämä mahtava yllätys! Veera on kuitenkin jouluruuhkien vuoksi myöhässä rautatieasemalta ja veljekset suuntaavat omin neuvoin suureen kaupunkiin.

Seuraa hullunkurisia sattumuksia pursuileva seikkailu, jossa Tatu ja Patu viilettävät pitkin kaupunkia etsiessään tietään Veeran luo. Innokkaat veljekset haluavat kiihkeästi kuulua joukkoon ja toimia kuten paikalliset joulunvalmistelijat, ja onnistuvatkin siinä melkein. Taidemuseosta löytyy “lahjakas” taiteilija, tavaratalossa joulupukki ja -kuusi menevät iloisesti sekaisin ja kaneliahan voi heittää puuron sijasta vaikka kainaloon!

Onneksi veljesten nokkela ystävä Veera ottaa ohjat käsiinsä ja ystävykset löytävät lopulta sekä toistensa että Veeran järjestämän jymy-yllätyksen luo!

Tutustu elokuvan oppimateriaaliin.

Esitys kuuluu Tenavakino-sarjaan, joka tarjoaa maksuttomia elokuvanäytöksiä päivähoitoikäisille. Katso koko ohjelma Katso Tenavakinon sivulta sarjan koko ohjelma.

Tapahtumapaikka
Kannusali/KannuKino
Tapahtumajärjestäjä
Kannusali/KannuKino
Hinta
Vapaa pääsy. Pakollinen ilmoittautuminen 17.8.2020 alkaen lomakkeella www.espoo.fi/tenavakino.