la 12.12.2020 19.00 - 20.45

Joensuu 1685 (PERUTTU)

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 ALa 12.12. klo 19  (PERUTTU) 

Huom ! Tapahtuma on peruttu koronavirustilanteen vuoksi. 

Liput on mahdollista palauttaa Lippupisteen ohjeistuksen mukaisesti: 

Rahanpalautusta voi hakea  31.12. 2020 mennessä tästä linkistä:  https://web.lippu.fi/palautus  

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen: 
Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus 
Kalevantie 2 (B-talo) 
33100 Tampere 

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä. 

Pahoittelemme tilannetta . 

 - 

Joensuu 1685 julkaisee uuden levyn yli vuosikymmenen odotuksen jälkeen!
Kauan odotettu täyspitkä albumi ÖB jäi viimeistelemättä Joensuu 1685 -yhtyeen jäädessä yllättäen tauolle vuonna 2010. Yhtyeen palattua esiintymislavoille Flow-festivaalilla vuonna 2018 palasivat Mikko, Markus ja Risto Joensuu myös kesken jääneen albuminsa pariin.
 
ÖB äänitettiin uudestaan ja päivitettiin osin sanoituksiensa, sovitustensa ja sävellyksiensä puolesta  kuitenkin kunnioittaen alkuperäistä visiota albumista. Levyn varhaisimmat sävellykset ja sanoitukset ovat vuodelta 2009, tuoreimmat vuodelta 2019. Levy on kulttimaineeseen nousseen Joensuu 1685 -yhtyeen toinen täyspitkä albumi ja on nauttinut Suomen indiepiireissä maineesta levynä, jonka moni olisi suonut kuulevansa  nyt tuo kuuleminen on vihdoin mahdollista. Levyn kiinnostavuutta on entisestään lisännyt Mikko Joensuun sekä Risto ja Markus Joensuun Siinai -yhtyeen kansainvälisesti tunnustetut albumit ja urat, jotka seurasivat Joensuu 1685 -yhtyeen tauolle jäämistä.
 
ÖB on teemallinen levy, joka osin sekä sävellysten että sanoitusten kautta tutkii Mikko, Markus ja Risto Joensuun oletetun yhteisen esi-isän, Peter Krookin (synt. 1685), tarinaa. Albumi toimii vertauskuvana sille matkalle, jonka yhtye on kulkenut levyn ensisoinnun syttymisestä sen viimeisen soinnun hiljenemisen hetkeen saakka.
 
"Kun palasimme ÖB:n ääreen, saimme uudestaan upota virtaan, josta ammensimme ja edelleen ammennamme. On suurta kotiin paluun juhlaa ja täysin ainutlaatuista julkaista jotain näin pitkään mieliemme aallokossa hioutunutta ja antaa se vihdoin kuulijoille."
 
Yhtyeen uusin single Light In The Heart Of Our Town ilmestyi digitaalisesti 29.5.2020. ÖB-levy julkaistiin kokonaisuudessaan 9. lokakuuta.


Kesto 1 h 15 min

Liput 18 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

www.facebook.com/joensuu1685

Tapahtumapaikka
Sellosali