pe 17.01.2020 18.00 - 18.45

AHJO Live - Spoken Word: Juho Kuusi, Ainokaisa Huusko ja Veera Milja

Espoon kulttuurikeskus - Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo


AHJO Live - Spoken Word: Juho Kuusi, Ainokaisa Huusko ja Veera Milja
pe 17.1.2020 klo 18, Espoon kulttuurikeskus, näyttelytila AHJO

Runous ei ole pelkkiä pölyttyneitä sanoja isoäidin kirjahyllyssä! Tammikuussa Espoon kulttuurikeskuksessa taiteillaan sanoilla ja koetaan lavarunoutta. Helsinki Poetry Connectionista tutut spoken word -artistit Juho Kuusi, Ainokaisa Huusko ja Veera Milja saapuvat AHJO Liveen 17. tammikuuta. 

Juho Kuusi on Järvenpäästä Helsinkiin livahtanut runoilija, sanataideohjaaja ja Helsinki Poetry Connectionin nykyinen puheenjohtaja. Kuusi on esittänyt lavarunoutta aktiivisesti yli 10 vuotta, viihdyttäen ja haastaen yleisöjä niin pienten kahviloiden nurkissa kuin isommilla lavoilla ulkomailla saakka. Hän on kaksinkertainen poetry slamin suomenmestari, jonka räp-estetiikasta ammentava runous on usein paitsi yhteiskunnallista myös henkilökohtaista. Mustalla huumorilla maustettuna.

Ainokaisa Huusko on monitaiteinen lavarunoilija ja Ruusu Open Mic:n tuottaja-juontaja. Hänen runoudensa toistuvia teemoja ovat yhteys, ympäristö ja ihmetys. Ainokaisa valmistui runojen kirjoittamisen maisteriksi vuonna 2012 Kingstonin yliopistosta (UK), ja aloitti Lavarunoakatemian opettajana syksyllä 2019. Hän on esittänyt ja julkaissut runojaan Suomen lisäksi Englannissa, Tanskassa ja Kolumbiassa.

Veera Milja on helsinkiläinen esiintyvä runoilija, joka tuo lavalle lempeitä surunselityksiä tyttäristä lähiöostareiden suhkulähteiden äärellä, pulleakylkisistä hevosista ja ylinopeutta peltoteillä ajavista pikkuveljistä. Esiintymishetki on itseironiaa ja huumoria hehkuva taikapiiri, jossa yleisö tulee nähdyksi.

Klubin järjestävät yhteistyössä Espoon kulttuurikeskus ja Helsinki Poetry Connection. 

Kesto n. 45 min 
Vapaa pääsy! 

Tapahtumapaikka
Espoon kulttuurikeskus, näyttelytila AHJO
Tapahtumajärjestäjä
Espoon kulttuurikeskus
Hinta
Vapaa pääsy!