ma 13.01.2020 09.00 - su 02.02.2020 14.00

AHJO Live - Open Stage!

Espoon kulttuurikeskus - Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

AHJO Live – Open Stage! | ma 13.1. – su 2.2. 
  
Uudenlaisten tapahtumien ja taidemuotojen näyttämö, AHJO Live, on täällä! Espoon kulttuurikeskus lanseeraa ensivuoden alussa näyttelytila AHJOn yhteyteen uuden klubikonseptin, AHJO Liven, jonka tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille maksuttomia matalankynnyksen kulttuurielämyksiä ja -maistiaisia erilaisten taidemuotojen parissa.     
 
Vuoden ensimmäisten viikkojen aikana AHJO Live tarjoaa avajaistensa kunniaksi kaikille oman elämänsä taiteilijoille mahdollisuuden astua esiin oman osaamisensa kanssa.  
 
AHJO Live tarjoaa sinulle tai ryhmällesi estradin ja puitteet – ja loppu on kiinni luovuudestasi. Open Stage!:lla voit esimerkiksi räpätä, rokata, mokata, runoilla, tanssia, taikoa, tehdä akrobatiaa tai vaikkapa komiikkaa – vain taivas on rajana! Astu siis esiin!  
 
 AHJO Live - Open Stage! tarjoaa sinulle ja ryhmällesi:    
 
 • maksuton esiintymistila (kapasiteetti enintään 50 henkilö) käyttöösi kahdeksi tunniksi (sis. alkuvalmistelut ja purku)  
 
 • tekniikka: mikrofoni, äänentoisto, mikseri, videotykki käyttöösi kahdeksi tunniksi  
 
 ILMOITTAUTUMISOHJEET:
   
 Katso vapaat esiintymisajat ja varaa paikkasi AHJO Live - Open Stage!lta osoitteessa:https://bit.ly/2RK7xWk 

Espoon kulttuurikeskus ottaa sinuun yhteyttä sähköpostin kautta vahvistaakseen ilmoittautumisesi.  Varaamasi aika on voimassa, kun Espoon kulttuurikeskus on hyväksynyt sen.  
 
Voit peruttaa ilmoittautumisesi viimeistään 2 päivää ennen, vain yksi aika per esiintyjä/ryhmä.  
 
AHJO Live -Open Stage! on tarkoitettu taiteen näyttämöksi, eikä Espoon kulttuurikeskus hyväksy ohjelmaksi sisältöä, joka on luonteeltaan loukkaavaa, uskonnollista, poliittista tai lain vastaista. Tilaa ei ole tarkoitettu kaupalliseen/ markkinointikäyttöön.  
 
Huomioithan, että mikäli esityksesi tarvitsee esitysmateriaaleja, rekvisiittaa, soittimia tms, niin tuothan/huolehdithan ne itse paikalle. Espoon kulttuurikeskus ei vastaa tapahtumasi markkinoinnista. Liitämme kuitenkin tapahtumasi yleiseen AHJO Liven tapahtumakalenteriin ja Facebook tapahtumaan.   
 
Espoon kulttuurikeskus pidättää oikeudet muutoksille.   
Tapahtumapaikka
Espoon kulttuurikeskus, näyttelytila AHJO
Hinta
Vapaa pääsy! Ilmoittatutuminen linkin kautta.