to 08.08.2019 09.00 - la 05.06.2021 17.00

Pikavuoro Menopelileikkiin -KULPS! -opetuspaketti

Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä - Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5

Pikavuoro Menopelileikkiin -KULPS! -opetuspaketti Mielen määrin 7.-9. -luokkalaisille

Pikavuoro Menopelileikkiin on täynnä vauhdin huumaa ja matkustamisen iloa! Kierrämme Menopelileikki -erikoisnäyttelyssä ja tutustumme lasten liikenneleluihin ja -leikkeihin. Opastuksella keskustellaan liikenteen historiasta, liikennekasvatuksesta, lasten matkustamisesta eri aikoina sekä liikenteen ympäristövaikutuksia. Vierailu sisältää opastuksen sekä siihen liittyvän syventävän tehtävän. Yli 15 lapsen ryhmät jaetaan kahteen osaan, jolloin puolet on opastuksella kun puolet on työpajassa tekemässä teemaan liittyvää omatoimista tehtävää ja sitten vaihdetaan päittäin. Kesto 1h

Ryhmän koko maksimissaan 30 lasta. Varauksia otetaan vastaan ti-pe klo 9 alkaen. Varauksen mielellään vähintään 2 viikkoa etukäteen.

Hinta
Vapaa pääsy
Ilmoittautumiset

Ryhmän koko maksimissaan 30 lasta. Varauksia otetaan vastaan ti-pe klo 9 alkaen. Varauksen mielellään vähintään 2 viikkoa etukäteen: lelumuseo@hevosenkenka.fi, puh. 050-5900137.

Ikäsuositus
7.-9.-luokkalaiset
Kesto
1h

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.