ma 24.06.2019 09.00 - pe 28.06.2019 16.00

WeeGeen kesäleiri

EMMA - Espoon modernin taiteen museo, KAMU, Näyttelykeskus WeeGee, Suomen Kellomuseo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä - Ahertajantie 5

WeeGeen kesäleiri on tarkoitettu 7-10-vuotiaille lapsille. Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan. Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja mukavia yllätyksiä kaikissa WeeGeen museoissa. Leirien vuosittain vaihtelevaan teemaan tutustutaan eri näkökulmista kokemisen ja tekemisen kautta. Tärkeää on me-henki ja onnistumisen ilo.

EMMAn leiripäivänä tutustutaan mielikuvitusta kutkuttaviin taideteoksiin. Taidepajassa kutitellaan omaa ilmaisua esiin esineveistosten, sanataiteen ja ryhmätöiden avulla. 
 
KAMUn leiripäivässä seikkaillaan merellisissä tunnelmissa, tutustutaan meren moniin puoliin ja askarrellaan yhdessä meriteeman ympärillä.

Lelumuseo Hevosenkengän leiripäivänä hypätään liikenteeseen niin maalla, merellä kuin ilmassa. Leiripäivänä tutustutaan  Menopelileikki – erikoisnäyttelyyn ja työpajassa  tuunataan klassisia neppisautoja sekä kisataan ränniauto-radalla.
 
Suomen Kellomuseossa pohditaan aikaa; menneisyyttä, tätä hetkeä ja tulevaa. Päivän aikana askarrellaan omat aikarasiat, jonne voi laittaa muistoja leiristä ja kesästä. Mieti mitä haluat muistaa leiripäivästä viiden tai kymmenen vuoden päästä ja täytä aikarasiasi! 


Leiriohjelma toteutetaan arkisin klo 9-16 välisenä aikana. Leiriviikon hinta on 200 €. Hinta sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä päivittäisen lounaan ja välipalan. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kesäleireistä toukokuussa.

Leirille ilmoittautuminen ja maksu tästä.

Huomaathan, että leiri-ilmoittautuminen on sitova. Leirimaksua ei palauteta kuin sairaustapauksissa.

Kuvassa weegeen kesäleiriläisiä.

 

Kuva: Ari Karttunen / EMMA

 

Hinta
200€
Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen ja leirin maksu EMMA Shopin kautta. 

Lisätiedot: weegee.kesaleirit(a)espoo.fi

Ikäsuositus
7-10
Kieli
suomi