ti 01.01.2019 12.00 - la 31.12.2022 23.50

Opastus lapsille ja nuorille

EMMA - Espoon modernin taiteen museo -

Opastuksella tutustut taiteen maailmaan toiminnallisesti ja tarinallisesti. Varaa opastus päiväkotiryhmälle, ala- ja yläkoululle, lukion luokalle tai toisen asteen oppilaitoksen opiskelijoille. Opastukset sopivat myös harrastusryhmille esim. partiolaisille.

Lasten ja nuorten opastukset tukevat koulujen opetussuunnitelmaa ja laaja-alaisen osaamisen tavoitteita. Taide sopii erinomaisesti varhaiskasvatukseen ja oppiainerajat ylittävään ilmiöoppimiseen. Lasten ja nuorten opastus on yli 4-vuotiaille.

Päiväkotien ja alakoulujen opastuksilla ryhmä pääsee elämyksellisesti osallistumaan, tarinoiden ja ihmetellen. Opastuksilla käytetään mm. sadutusmenetelmää ja kuvalukuharjoituksia. Yläkoulujen, lukion ja muiden toisen asteen koulujen opastuksilla opitaan monilukutaitoa, itseilmaisua, tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi opastuksilla tutustutaan taiteen tekniikoihin ja historiaan. Vierailulla tutustutaan myös museoon taiteen kotina ja museon toimintaan yleisemmin.

Kerro varauksen yhteydessä ryhmän kiinnostuksen kohteista ja tarpeista. Taide taipuu moneksi! Varaa opastus hyvissä ajoin etukäteen, kuitenkin viimeistään viikkoa aikaisemmin.

Hinta
0€ / päiväkoti- ja esikouluryhmät

40€ / muut kouluryhmä

110€ / viikonloppuisin
Ilmoittautumiset
Ikäsuositus
Koulut & päiväkodit
Kieli
FI EN SV
Kesto
Kesto: 1h