la 15.09.2018 11.00 - 17.00

Design + WeeGee 

EMMA - Espoon modernin taiteen museo, Espoon kaupunginmuseo, KAMU, Näyttelykeskus WeeGee, Suomen Kellomuseo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä - Ahertajantie 5

WEEGEEN UUSI MUOTOILUTAPAHTUMA TARJOAA TUOREITA NÄKÖKULMIA MODERNIIN MUOTOILUUN

Uusi design- ja arkkitehtuuritapahtuma Näyttelykeskus WeeGeellä tarjoaa tuoreita näkökulmia, inspiroivia puheenvuoroja ja osallistavia työpajoja. Ohjelmaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, osallistumaan pääsee museolipun hinnalla! WeeGeellä palvelee uudistunut Café WeeGee ja EMMA Shop museokauppa. 50-vuotias Futuro-talo avoinna vielä sunnuntaihin 16.9. asti.  

Näyttelykeskus WeeGee on kävelymatkan päässä Tapiolan metroasemalta. Muutokset ohjelmassa mahdollisia. Pääsymaksut: 12 / 10 euroa, alle 18- ja yli 70-vuotiaat ilmaiseksi.  

Katso ohjelma Näyttelykeskus WeeGeen sivuilta!

Tapahtuman järjestävät: EMMA – Espoon modernin taiteen museo, KAMU Espoon kaupunginmuseo, Suomen Kellomuseo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä, Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut, Espoon kuvataidekoulu ja Suomen muotoilukasvatusseura ry. 

Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin ohjelmistoa ja Futuron 50-vuotisjuhlavuoden tapahtumia Näyttelykeskus WeeGeellä.    

Yhteistyössä: Innovarch, IMAGE, Espoon kaupungin ympäristömuotoilutiimi, 3DBear, Tactic Games ja Stockholms Auktionsverk 

Hinta
Liput Näyttelykeskus WeeGeelle 12/10 €, alle 18-vuotiaille ja yli 70-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy.