ti 10.09.2019 11.00 - su 03.11.2019 17.00

C the Sea - Nuorten oma näyttely merestä

Espoon kaupunginmuseo, KAMU, Näyttelykeskus WeeGee - Ahertajantie 5

Kuva Pekka Tuuri, Merihirviö ja kalat nuorisotilojen nuoret

KAMUn Aulassa aukeaa 10.9. näyttely, johon nuoret ovat valmistaneet kuvataidetta, veistoksia ja lyhytelokuvia nuorisotiloilla. Teoksia tehdessä nuoret ovat päässeet työstämään esimerkiksi ilmastonmuutoksen ja merien saastumisen herättämiä ajatuksia. Innoituksen töihin on antanut KAMUssa esillä oleva Katse horisontissa -näyttely. Espoon kaupunginmuseon ja Espoon kaupungin nuorisopalveluiden yhteistyöprojektina syntynyt näyttely C the Sea on esillä KAMUn Aulassa 10.9.-3.11.2019. KAMUn Aulaan on vapaa pääsy.

Nuorten näyttely on neljäs Espoon kaupunginmuseon ja nuorisopalveluiden yhteistyön tuloksena syntynyt näyttely. Kulttuurisen nuorisotyön koordinoimaa yhteistyötä on tehty toimialojen välillä jo vuodesta 2014 lähtien. Espoon kaupunginmuseolle yhteistyö Espoon nuorisopalveluiden kanssa tuo aivan uudenlaisia yleisöjä. Nuoret käyvät kyllä museoissa osana kouluryhmää, mutta harvemmin vapaa-ajallaan. 

Nuorille itselleen yhteistyö on tuonut mahdollisuuden käsitellä ajankohtaisia aiheita, kuten ilmastonmuutosta. ”Elokuvassa halusimme käsitellä sitä, miten ihmisten omalla toiminnalla on vaikutusta merten saastumiseen ja ilmastonmuutokseen. Elokuvan mukaisesti olemme sitä mieltä, että jokainen ihminen voi vaikuttaa hyvällä tavalla ympäristöönsä, tekemällä oikeita valintoja”, kertovat Kauklahden nuorisotilan digikerhon nuoret.

C the Sea 10.9.-3.11.2019
KAMUn Aula
Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5
Avoinna ti, la, su klo 11-17, ke, to, pe klo 11-19  
 

Hinta
Vapaa pääsy.