Thu 03.12.2020 19.00 - 21.00

Esbo Stadsteater: Hylje (INSTÄLLD)

Esbo kulturcentrum - Kulturplatsen 2, 02100 Esbo

Ger socker tröst när man är rädd?

Huvudrollen i pjäsen Hylje innehas av en kärnfamilj som lever på havskusten. Familjen har bestämt sig för att både stänga sitt hus och blunda för verkligheten när människor på flykt från krig och andra kriser söker skydd i Europa. Familjens noga uppbyggda idylliska frid, trygghetskänsla och uppfattning om en gemensam moral rubbas när en människa flyter upp på deras strand.

Hylje är en pjäs om rädsla som går före värderingar, en slags framtidsdystopi som människan inte har råd med. Vad innebär det för enskilda individer, familjen och samhället i stort att rädslan går före våra värderingar?

Föreställningens språk är finska, textning på engelska på mobila enheter.

  • Vänligen låt bli att komma till ett evenemang om du känner dig sjuk eller om du misstänker att du kan vara sjuk. Använd de desinfektionsmedel som finns i lokalerna.
  • Hosta rätt – antingen i ärmen eller i en engångsnäsduk, som du genast slänger.
  • Håll ett säkert avstånd till de andra besökarna och personalen då du köar till garderoben, kaféet, biljettförsäljningen och salen.
  • Evenemang ordnas tillsvidare med mindre publikantal.
  • Från och med måndag 19.10.2020 förutsätter vi att alla besökare över 15 år använder ansiktsskydd i våra lokaler och på våra evenemang.

Venue
Esbo kulturcentrum, Louhisalen
Price
Biljetter 35/32/20 € + leveransavgift (från 1 €)