Auroran talvipiha

Body

Koe satumainen talvipäivä lasten kulttuurikeskus Aurorassa täynnä talven taikaa ja tunnelmaa. Riehakas Talvipiha kera satumaisten kohtaamisten ja taianomaisten taidepajojen viihdyttää takuulla koko perhettä. Ota siis pipostasi kiinni ja hypähdä keskelle talvista satumaailmaa!
Vapaa pääsy.

Kimaltava kepparirata

Talvipihan kimaltavalla keppariradalla säihkyvät suitset ja heiluvat harjat. Kiidä ratsusi kanssa seikkailuun läpi huurteisen polun ja jääpuikkoesteiden. Muistathan ottaa oman keppihevosesi mukaan! (Ohjaajana Jenni Vilander)

Lumikaupunki-rakentelupaja


Millaista olisi asua lumikaupungissa? Olisivatko kaikki rakennukset, puistot ja ihmiset valkoisia vai voisiko lumikaupunki olla värikäs? Voisiko lumikaupungissa olla upeita lumiveistoksia tai kokonainen lumilinna?

Tule mukaan rakentamaan yhteistä suurta minilumikaupunkia oikeasta lumesta! Mukaan voit ottaa vaikka oman pikkuauton tai barbien ensiasukkaaksi rakenteluleikkeihin. (Ohjaajana arkkitehtuurikasvattaja Ella Kautto)

Lumiukon ja lumikuningattaren vierailu

(Esitykset klo 12 ja klo 13, esityksen kesto noin 25 min.) 

Tervetuloa leikkimään Juhlaprinsessan Lumikuningattaren sekä SuperSamin Lumiukon kanssa! Viileässä seurassa ei silti varmasti palella, sillä ohjelmassa on hurjan hauskaa liikunnallista leikkiä sekä tanssia, ja yllätyksiäkin on luvassa. Lumiukko ja Lumikuningatar toivovat tapaavansa monta uutta ystävää, sillä ystävyyden voimalla pystymme mihin tahansa!