WeeGeen kesäleirit

Body

WeeGeellä järjestetään kesäisin (kesäkuussa) viikon mittaisia päiväleirejä, jotka on tarkoitettu 7–10 -vuotiaille lapsille. Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan.

Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja mukavia yllätyksiä WeeGeen museoissa. Leirien sisältö pohjautuu WeeGeen museoiden näyttelysisältöihin ja niihin tutustutaan eri näkökulmista kokemisen ja tekemisen kautta. Tärkeää on me-henki ja onnistumisen ilo.

Kesäleirit 2021

Leiriohjelma toteutetaan kesällä 2021 arkisin klo 916 välisenä aikana kesäkuussa viikoilla 23, 24 ja 25. Leiriviikon hinta on 200 €, paitsi 4-päiväinen viikko 175 € (vko 25), hinnat sis. alv 24%. Leiriviikon hinta sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä päivittäisen lounaan ja välipalan.

Leirien teemana kesällä 2021 on arkkitehtuuri ja taide. Leirien toteutuksesta vastaavat yhteistyössä Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalvelut, EMMA - Espoon modernin taiteen museo, Espoon kaupunginmuseo KAMU sekä Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkki.

EMMAn leiripäivän aikana tutkimme taidemuseorakennusta, teosten värejä ja mittakaavaa erilaisten välineiden avulla, hauskasti kokeillen. Kuinka pieni on pienin havaittava yksityiskohta? Miltä rakennus näyttää, kun sitä tutkitaan peilien avulla tai lattialla maaten? Rakennamme hetkeksi omat, värikkäät paikat näyttelytilaan.

KAMUn kesäleiripäivänä tutustumme espoolaiseen arkkitehtuuriin ja lähiympäristöömme hauskojen tehtävien avulla. Astumme arkkitehdin saappaisiin ja mietimme mitä kaikkea arkkitehdin pitää huomioida suunnittelutyössä. Teemme tehtäviä sekä sisällä että ulkona, joten suosittelemme säähän sopivaa vaatetusta.

Arkkitehtuurikoulu Arkin työpajoissa tutustumme miniasumiseen ja vapaa-ajan asumuksiin interaktiivisen inspiraatioluennon avulla. Haemme päivän aikana ideoita myös Futuro-talosta ja toteutamme oman vapaa-ajan asumuksen pienoismallin.

Leiri-ilmoittautumista on siirretty viikolla ja se avautuu ke 17.3. klo 10. Emme ota muuta kautta tulleita ilmoittautumisia vastaan.

Ilmoittautumislinkit:

WeeGeen kesäleiri vko 23 on täyteen varattu. 

WeeGeen kesäleiri vko 24 on täyteen varattu. 

WeeGeen kesäleiri vko 25 (4 päivää) on täyteen varattu. Voit ilmoittautua jonoon tällä lomakkeella.

Seuraamme tarkasti koronatilannetta ja päivitämme tälle sivulle lisätietoja tarvittaessa. Muutokset ovat mahdollisia. 
 

Lisätiedot: weegee.kesaleirit@espoo.fi

 

Kuva: Ari Karttunen / EMMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


WeeGeen kesäleiritunnelmaa. Kuva: Ari Karttunen / EMMA