WeeGeen kesäleirit

Body

WeeGeellä järjestetään kesäisin viikon mittaisia päiväleirejä, jotka on tarkoitettu 7–10 -vuotiaille lapsille. Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan.

Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja mukavia yllätyksiä kaikissa WeeGeen museoissa. Leirien sisältö pohjautuu WeeGeen museoiden näyttelysisältöihin ja niihin tutustutaan eri näkökulmista kokemisen ja tekemisen kautta. Tärkeää on me-henki ja onnistumisen ilo.

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Leiriohjelma toteutetaan kesällä 2020 arkisin klo 9-16 välisenä aikana kesäkuussa viikoilla 23-26. Leiriviikon hinta on 200 €, paitsi 4-päiväinen viikko 175 € (vko 25), sis. ALV 24%. Leiriviikon hinta sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä päivittäisen lounaan ja välipalan.

Viikoilla 23 ja 24 järjestämme samanaikaisesti kaksi sisällöiltään samanlaista leiriä. Näille leireille ilmoittaudutaan joko ryhmään 1 tai 2. Sovittehan etukäteen kaverusten kesken mille leirille ilmoittaudutte, jotta paikka samalle leirille olisi varmempi. Emme pysty vaihtamaan varauksia ryhmästä toiseen.

 

Näyttelykeskus WeeGeen kesäleiri-ilmoittautumista ei avata toistaiseksi. Näyttelykeskus WeeGee seuraa koronavirustilanteen kehittymistä ja THL:n sekä muiden viranomaisten ajankohtaisia suosituksia, tiedotuksia sekä ohjeita aktiivisesti. Tiedotamme WeeGeen kesäleirien varausmahdollisuudesta verkkosivuillamme sekä some-kanavissamme heti, kun tiedämme, onko leirien järjestäminen kesäkuussa mahdollista. Tällä hetkellä leirien suunnittelu ja valmistelu jatkuu normaalisti.
Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti syntyvää haittaa.

 

Makupaloja kesän leiriohjelmasta

EMMAn kesäleiripäivän aikana tutustutaan eläin- ja ympäristöaiheiseen taiteeseen eläytyen ja leikkien. Rakennetaan takapihan asukkaille luonnonmateriaaleista omia suoja-alueita, esimerkiksi istumapaikkoja elefantille tai ylikulkusiltoja muurahaisille.

KAMUn kesäleiripäivän teemana on lähiympäristö ja koti. Minkälaisessa paikassa sinä tykkäät asua ja miten Espoossa on asuttu ennen vanhaan?

Kellomuseon leiripäivänä tarkastelemme miten vuodenajat, kuu ja aurinko vaikuttavat ajan mittaamiseen. Päivän aikana teemme myös omat aurinkokellot ja kokeilemme miten ne toimivat. 

Lelumuseon leiripäivässä tehdään aikahyppy menneisyyden lapsuuteen! Tutkimme näyttelyn tarkastelemisen, draamaharjoituksen ja käsillä tekemisen keinoin, miten lelut ja lasten elämä ovat muuttuneet viimeisen sadan vuoden aikana.

 

Lisätiedot: weegee.kesaleirit@espoo.fi

 

Kuva: Ari Karttunen / EMMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


WeeGeen kesäleiritunnelmaa. Kuva: Ari Karttunen / EMMA