WeeGeen kesäleirit

Body

WeeGeellä järjestetään kesäisin viikon mittaisia päiväleirejä, jotka on tarkoitettu 7–10 -vuotiaille lapsille. Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan.

Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja mukavia yllätyksiä kaikissa WeeGeen museoissa. Leirien sisältö pohjautuu WeeGeen museoiden näyttelysisältöihin ja niihin tutustutaan eri näkökulmista kokemisen ja tekemisen kautta. Tärkeää on me-henki ja onnistumisen ilo.

Makupaloja leiripäivien ohjelmasta

EMMAn leiripäivänä tutustutaan mielikuvitusta kutkuttaviin taideteoksiin. Taidepajassa kutitellaan omaa ilmaisua esiin esineveistosten, sanataiteen ja ryhmätöiden avulla. 
 
KAMUn leiripäivässä seikkaillaan merellisissä tunnelmissa, tutustutaan meren moniin puoliin ja askarrellaan yhdessä meriteeman ympärillä.

Lelumuseo Hevosenkengän leiripäivänä hypätään liikenteeseen niin maalla, merellä kuin ilmassa. Leiripäivänä tutustutaan  Menopelileikki – erikoisnäyttelyyn ja työpajassa  tuunataan klassisia neppisautoja sekä kisataan ränniauto-radalla.
 
Suomen Kellomuseossa pohditaan aikaa; menneisyyttä, tätä hetkeä ja tulevaa. Päivän aikana askarrellaan omat aikarasiat, jonne voi laittaa muistoja leiristä ja kesästä. Mieti mitä haluat muistaa leiripäivästä viiden tai kymmenen vuoden päästä ja täytä aikarasiasi! 

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Leiriohjelma toteutetaan kesällä 2019 arkisin klo 9-16 välisenä aikana kesäkuussa viikoilla 23-26. Leiriviikon hinta on 200 €, paitsi 4-päiväinen viikko 175 € (vko 25), sis. ALV 24%. Leiriviikon hinta sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä päivittäisen lounaan ja välipalan.

Viikoilla 23 ja 24 järjestämme samanaikaisesti kaksi sisällöiltään samanlaista leiriä. Näille leireille ilmoittaudutaan joko ryhmään 1 tai 2. Sovittehan etukäteen kaverusten kesken mille leirille ilmoittaudutte, jotta paikka samalle leirille olisi varmempi. Emme pysty vaihtamaan varauksia ryhmästä toiseen.

Leiri-ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu EMMA Shopin verkkokaupan kautta. Luethan huolellisesti ilmoittautumisohjeet ennen maksamista. 

Peruutusehdot:

Leiri-ilmoittautuminen on sitova. Leirimaksua ei palauteta kuin sairastapauksissa.
Sairaustapauksissa leiripaikan voi perua lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistusta vastaan palautamme myös maksetun leirimaksun.

Lähettäessäsi ilmoittautumisen, hyväksyt samalla peruutusehdot.

Leirit täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaiselle leirille mahtuu 20 leiriläistä.

Lisätiedot: weegee.kesaleirit@espoo.fi

 

Kuva: Ari Karttunen / EMMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


WeeGeen kesäleiritunnelmaa. Kuva: Ari Karttunen / EMMA