WeeGeen kesäleirit

Body

WeeGeellä järjestetään kesäisin (kesäkuussa) viikon mittaisia päiväleirejä, jotka on tarkoitettu 7–10 -vuotiaille lapsille. Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan.

Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja mukavia yllätyksiä WeeGeen museoissa. Leirien sisältö pohjautuu WeeGeen museoiden näyttelysisältöihin ja niihin tutustutaan eri näkökulmista kokemisen ja tekemisen kautta. Tärkeää on me-henki ja onnistumisen ilo.

Kesäleirit 2021

Leiriohjelma toteutetaan kesällä 2021 arkisin klo 916 välisenä aikana kesäkuussa viikoilla 23, 24 ja 25. Leiriviikon hinta on 200 €, paitsi 4-päiväinen viikko 175 € (vko 25), hinnat sis. alv 24%. Leiriviikon hinta sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä päivittäisen lounaan ja välipalan.

Leirien teemana kesällä 2021 on arkkitehtuuri ja taide. Leirien toteutuksesta vastaavat yhteistyössä Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalvelut, EMMA - Espoon modernin taiteen museo, Espoon kaupunginmuseo KAMU sekä Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkki.

Leiri-ilmoittautuminen avautuu 10.3. klo 10. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ja linkki ilmoittautumiseen julkaistaan tällä sivulla. Emme ota muuta kautta tulleita ilmoittautumisia vastaan.

Seuraamme tarkasti koronatilannetta ja päivitämme tälle sivulle lisätietoja tarvittaessa. Muutokset ovat mahdollisia. 
 

Lisätiedot: weegee.kesaleirit@espoo.fi

 

Kuva: Ari Karttunen / EMMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


WeeGeen kesäleiritunnelmaa. Kuva: Ari Karttunen / EMMA