Harrastus- ja tapahtumapaikka Karakalliossa

AJANKOHTAISTA 8.5.2020

Espoon kulttuuritalot avautuvat touko- ja kesäkuun aikana

Karatalo, Lasten kulttuurikeskus Aurora ja Sellosali ovat avoinna 1.6.2020 alkaen tapahtumien yhteydessä. Kannusali avautuu remontin jälkeen elokuussa 2020.

Näyttelykeskus WeeGeen näyttelyt ovat avoinna yleisölle ti 2.6.2020 alkaen. Näyttelykokemuksen turvallisuuteen ja miellyttävyyteen kiinnitetään erityistä huomiota jo valmiiksi avarissa yleisötiloissa hygienian ja kulkureittien uudelleen suunnittelun avulla.

Espoon kulttuurikeskuksessa sijaitseva Tapiolan kirjasto on avoinna ma 11.5.2020 alkaen. Kirjastojen tiloissa saa alkaa oleskella tavalliseen tapaan ma 1.6.2020 alkaen, toukokuun ajan asiointi tapahtuu erityisjärjestelyin.

Tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden kesätapahtumat julkaistaan toukokuussa osoitteessa www.espoo.fi/kaupunkitapahtumat.

Espoon kaupungin päivittyvä tiedote: www.espoo.fi/koronavirus

*****

Karatalo on monipuolinen kulttuurin, taiteen ja vapaa-ajan harrastus- ja tapahtumapaikka. Karatalossa toimii myös nuorisopalvelut ja talossa on erilaisia opetus- ja toimintatiloja, joissa järjestetään mm. SVEBIn (Svenska bildningstjänster eli ruotsinkieliset sivistyspalvelut), Espoon kuvataidekoulun, Musiikkiopisto Juvenalian, Rytmimusiikkiopisto Taukon ja Omnian (Espoon työväenopisto) opetusta. Lisäksi Karatalossa harjoittelee aktiivinen joukko erilaisia harrasteryhmiä.

Karatalossa huomioidaan lähiseudun asukkaiden toiveet ja laajemman yleisön kiinnostuksen kohteet. Karatalossa järjestetään toimintaa ja ohjelmaa kaikille. Karatalon kynnys on matala: osallistu, tule katsomaan ja kokeilemaan − juuri sellaisena kuin olet.
 

Tilaa Karatalon uutiskirje ja saat ajankohtaista tietoa Karatalon tapahtumista!

Voit antaa palautetta sähköpostitse osoitteeseen karatalo@espoo.fiAukioloajat

Karatalo on suljettu 31.5.2020 asti ja avoinna 1.6.2020 alkaen tapahtumien yhteydessä.


 

Error fetching tweets:Client error: `GET https://api.twitter.com/1.1/statuses/user_timeline.json?screen_name=KarataloEspoo&count=3` resulted in a `404 Not Found` response
Kotkatie | Örnvägen 4 02620 Espoo | Esbo
 
PL | PB | P.O. Box 62301 02070 Espoon kaupunki | Esbo stad | City of Espoo
 
+358 9 816 82708 | karatalo@espoo.fi